Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozoren predstavnik stanara

Dio fasade sa zgrade u Zagrebu pao na ženu i ozlijedio ju: "Držala se za glavu, bilo je poprilično krvi"

Pala fasada u Zagrebu - 1
Pala fasada u Zagrebu - 1 Foto: Čitateljica
U Vlaškoj ulici u Zagrebu u petak poslijepodne je sa zgrade pao dio fasade. Pritom je ozlijeđena jedna žena.

U petak nešto prije 18 sati u Vlaškoj je ulici pao dio fasade sa zgrade, ozlijeđena je jedna žena

"Prije 18 sati sam išla u grad i stajala sam na tramvajskoj stanici. To se dogodilo malo prije toga. Žena je sa strane sjedila, oko nje su bili ljudi, držala se za glavu, bilo je poprilično krvi", navodi čitateljica koja nam je ustupila i fotografiju dijelova fasade.

Pročitajte i ovo Toplinski val - 4 Sljedeći tjedan Stiže novi toplinski val, temperature bi mogle ići i do 40 stupnjeva. Meteorolog otkriva kad će biti najgore

"Svakodnevno stojim na toj tramvajskoj stanici i gledam tu zgradu. Mislila sam si da će se nešto takvog dogoditi. Zgrada je oštećena u potresu pa me ovo danas nije iznenadilo. No, prestrašena sam", dodaje čitateljica.

Kaže da su vrlo brzo na mjesto događaja stigne i hitne službe. Ozlijeđena žena bila je pri svijesti, sjedila je i držala se za glavu, a sve čime bi joj okupljeni prolaznici pokušali zaustaviti krvarenje - vrlo brzo je bilo puno krvi, navodi.

Sjedila na terasi kafića

Zagrebačka policija dojavu o tome dobila je u 17:15. Sa stambene zgrade pao je dio žbuke na građanku koja je sjedila na terasi ugostiteljskog objekta i ozlijedio ju.

Trenutno nema informacija o težini njezinih ozljeda, poručuju iz policije.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila Lažna dojava Bivši kriminalist o prijetnji bombom u Zagrebu: "Nije nužno da su ostali otisci prstiju. Jedna će stvar biti sasvim dovoljna"

Dojavu o padu dijela fasade dobili su i zagrebački vatrogasci. Kako doznajemo od njihova zapovjednika, Siniše Jembriha, jedan dio fasade ostao je na ispustu prozora na trećem katu.

Vatrogasci su uklonili dio s prozora koji je ukupne površine 1 četvroni metar. "Predstavnik stanara upozoren je da je fasada desetljećima neodržavana i da nikakva vatrogasna intervencija ne garantira sigurnost nego je potreban popravak", poručuju vatrogasci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene