Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izletio i prevrnuo se

Policija traga za vozačem: Ozlijedio šest osoba pa pobjegao, uhvaćeni njegovi pomagači

Ilustracija
Ilustracija Foto: Darko Tomas/Cropix
Istarska policija traži vozača BMW-a koji je sletio s ceste kod Buzeta i pobjegao. U nesreći je ozlijeđeno čak šest osoba.

Policija intenzivno traži vozača BMW-a talijanskih registarskih pločica koji je u srijedu, pola sata prije ponoći, sletio s državne ceste 201 vozeći iz smjera Buzeta prema bivšem graničnom prijelazu Požane. U automobilu je uz njega bilo čak šest turskih državljana, među kojima je dvoje bilo maloljetno, a u šengenskom prostoru boravili su nezakonito.

Zbog prebrzog ulaska u zavoj automobil je proklizao, udario u zaštitnu ogradu sa suprotne strane ceste pa sletio s ceste. Potom je udario u stabla te se nekoliko puta prevrnuo i zaustavio na krovu. 

Vozač je odmah pobjegao, ostavivši u automobilu šest ozlijeđenih Turaka, koji su prevezeni u riječku bolnicu. Težina njihovih ozljeda zasad nije poznata. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Utvrđuju se okolnosti Traže se svjedoci prometne nesreće u Novom Zagrebu: Automobil je naletio na pješakinju

Pročitajte i ovo Strani radnici: Ilustracija - 1 POSLA IMA PREKO GLAVE U Hrvatsku su došli turistički pa ostali ovdje živjeti: ''Dobio sam ponudu za posao i odlučio ostati, a i zaljubio sam se"

Nekoliko minuta prije nesreće policajac je uočio BMW i još jedno vozilo koji su se kretali prema bivšem graničnom prijelazu Požane. Nakon što je BMW izletio s ceste, drugo je vozilo nastavilo prema Sloveniji. Hrvatski je policajac potom obavijestio slovenske kolege upozorivši ih da bi u tom vozilu mogle biti osobe koje su sudjelovale u nezakonitim radnjama, nakon čega su ih slovenski policajci zaustavili. 

Istarska policija izvijestila je da i dalje tragaju za odbjeglim vozačem BMW-a, kao i da nastavljaju utvrđivati sve okolnosti ovog događaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene