Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljiljana Nikolovska, bivša pjevačica grupe Magazin objasnila je kako se našla na listi Radničke fronte za parlamentarne izbore.


Među brojnim imenima koja su se našla na listi koalicije koju čine Radnička fronta, Možemo, Nova ljevica, ORaH, Zagreb je naš i Za grad na predstojećim parlamentarnim izborima je i ono Ljiljane Nikolovske, kultne pjevačice grupe Magazin. Nalazi se na zadnjem mjestu u 8. izbornoj jedinici.

Vezani članci Slika nije dostupna Zeleno-lijeva koalicija poziva na izbore: ''Ne morate više začepiti nos i glasati za SDP'' Slika nije dostupna Peović pozvala Škoru na predizborno sučeljavanje: ''On je domoljub koji Hrvatsku itekako košta''

"Ovo nije prvi put da Nikolovska surađuje s Radničkom frontom. Na prethodnim predsjedničkim izborima je poručila biračima da podržava Katarinu Peović jer se radi o nepotkupljivoj kandidatkinji koja ima ozbiljnu namjeru mijenjati postojeću situaciju. Tom prilikom je prepoznala političku situaciju u Hrvatskoj kao igru dva ogranka jedne te iste kapitalističke stranke koja se igra dobrog i lošeg pandura", priopćili su jučer iz Radničke fronte.

Politički angažman Nikolovske mnoge je iznenadio, a pjevačica je objašnjenje ponudila na svojoj Facebook stranici. 

"To što smo čak i mi muzičari prisiljeni ući u politiku da bi neko zastupao i neuhljebljene im i nije neka tema za isticanje. Tražili su reakciju, dobili su je. Ne pada mi na pamet s tim započeti ikakvu karijeru, dapače, nevoljko ovo radim. Nitko ne bi bio sretniji od mene da ne moram, ali ne vidim drugog izbora. Kandidirajte se ljudi, to je i vaša zemlja. I jedini način da se riješimo lopova i kriminalaca na vlasti", napisala je Nikolovska. 

Mnogi su joj u komentarima čestitali i poželjeli da je vide u idućem sazivu Sabora.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju