Stranka s imenom i prezimenom
Stranka s imenom i prezimenom Foto: Patrik Macek/Pixsell

Gradonačelnik Knina Marko Jelić na svom Facebooku objavio je kako on i još petorica članova napuštaju stranku.


Stranku s imenom i prezimenom, među kojima su sigurno najpoznatija ono Dalije Orešković i bivšeg gradonačelnika Omiša, ujedno i predsjednika stranke Ivana Kovačića, u nedjelju je napustilo šest članova. 

Vezani članci Stožer Stranke rada i solidarnosti Bandić loše prošao i u Zagrebu, na pitanje o lokalnim izborima nije htio, nego je poručio: "Vidimo se ujutro u 7 na Domovinskom mostu" Dalija Orešković (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Dalija Orešković: Žena koja je ljutila Kolindu Grabar-Kitarović, a Tomislava Karamarka stajala odlaska s vlasti

Objavio je to jučer na Facebooku gradonačelnik Knina, Marko Jelić

"S obzirom da je duboko narušena početna, poštena, čista i iskrena priča, uvidjeli smo da ne dijelimo jednake ili slične moralne, etičke i političke vrijednosti. Dubokim i neprincipijelnim kompromisima Hrvatska se ne može mijenjati na bolje. Kada stavovi nemaju konstantu, a obraz i čast imaju cijenu, mi u tome ne možemo i ne želimo sudjelovati", napisao je Jelić. 

Dodao je da kako su ušli u cijelu priču, tako iz nje i izlaze. 

"Čista srca i iskrenih namjera, sa svojim imenima i prezimenima. Naš politički put nastavljamo dalje, predanim i poštenim radom za svoje općine i gradove, kao i do sada. Srdačan pozdrav iz 9. izborne jedinice", piše u statusu kojeg, osim njega, postpisuju Toni Turčinov, načelnik Općine Murter – Kornati, Marko Grubelić, načelnik Općine Tribunj, Zlatko Ćesić, Petar Maretić, vijećnik Općine Dicmo i i Nikša Kulušić.

Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus zajedno izlaze na izbore u svim izbornim jedinicama, objavili su iz stranke Pametno. Koaliciju će predstaviti u ponedjeljak na konferenciji za medije u Bjelovaru.

Daliju Orešković već su napuštali članovi njene stranke. Nakon izbora za europski paralemnt, njen Start napustilo je petero članova predsjedništva