Obavijesti Video Pretražite Navigacija
među njima i gradonačelnik Knina

Stranku s imenom i prezimenom napustilo šest članova: "Kad obraz i čast imaju cijenu, mi u tome ne možemo sudjelovati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Knina Marko Jelić na svom Facebooku objavio je kako on i još petorica članova napuštaju stranku.

Stranku s imenom i prezimenom, među kojima su sigurno najpoznatija ono Dalije Orešković i bivšeg gradonačelnika Omiša, ujedno i predsjednika stranke Ivana Kovačića, u nedjelju je napustilo šest članova. 

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu" Slika nije dostupna stranka s imenom i prezimenom Orešković oštro o izboru glavne državne odvjetnice: ''Jesu li politički žetončići svom šefu osigurali mir?''

Objavio je to jučer na Facebooku gradonačelnik Knina, Marko Jelić

"S obzirom da je duboko narušena početna, poštena, čista i iskrena priča, uvidjeli smo da ne dijelimo jednake ili slične moralne, etičke i političke vrijednosti. Dubokim i neprincipijelnim kompromisima Hrvatska se ne može mijenjati na bolje. Kada stavovi nemaju konstantu, a obraz i čast imaju cijenu, mi u tome ne možemo i ne želimo sudjelovati", napisao je Jelić. 

Dodao je da kako su ušli u cijelu priču, tako iz nje i izlaze. 

"Čista srca i iskrenih namjera, sa svojim imenima i prezimenima. Naš politički put nastavljamo dalje, predanim i poštenim radom za svoje općine i gradove, kao i do sada. Srdačan pozdrav iz 9. izborne jedinice", piše u statusu kojeg, osim njega, postpisuju Toni Turčinov, načelnik Općine Murter – Kornati, Marko Grubelić, načelnik Općine Tribunj, Zlatko Ćesić, Petar Maretić, vijećnik Općine Dicmo i i Nikša Kulušić.

Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus zajedno izlaze na izbore u svim izbornim jedinicama, objavili su iz stranke Pametno. Koaliciju će predstaviti u ponedjeljak na konferenciji za medije u Bjelovaru.

Daliju Orešković već su napuštali članovi njene stranke. Nakon izbora za europski paralemnt, njen Start napustilo je petero članova predsjedništva

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene