Obavijesti Video Pretražite Navigacija
važan adut

Škorin Domovinski pokret se hvali: "Imamo kviska! Pridružio nam se Robert Pauletić"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pauletić je već nekoliko mjeseci član Domovinskog pokreta, a na nadolazećim parlamentarnim izborima bit će im važan adut za X. izbornu jedinicu, objavili su i dodali kako je Pauletić "spoj znanja, poštenja i hrabrosti kakav Domovinskom pokretu i Hrvatskoj treba".

Domovinski pokret Miroslava Škore na društvenim mrežama se pohvalio kako se njihovim redovima pridružio kvizaš i putopisac Robert Pauletić. Istaknuli su kako je Pauletić već nekoliko mjeseci član pokreta te kako će biti jedan od važnih aduta za X. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima.

Pročitajte i ovo Domovinski pokret "Sutra počinju pregovori" Radić: "Nismo tražili ministarstva. HDZ, za razliku od ljevice, ima pregovarački tim". Ćipe o izjavi o Plenkoviću: "Bilo je jedan u noći" Ivan Penava "nismo trgovci foteljama" Oglasio se Domovinski pokret: "Točno je da nas zovu sa svih strana..."

"S veseljem objavljujemo da je Domovinski pokret u Dalmaciji dobio veliko pojačanje, poznatog splitskog kvizaša i putopisca Roberta Pauletića. Pauletić je već nekoliko mjeseci član Domovinskog pokreta, a za ove izbore bit će nam jedan od važnih aduta za X. izbornu jedinicu.

Osim što je već 25 godina uspješan privatni poduzetnik, Pauletić je prije nekoliko godina bio zamjenik ministra turizma, tako da već ima iskustva u politici. Jako nam je drago što je uz nas, jer to je čovjek koji najčešće pobjeđuje čega god se prihvati, spoj znanja, poštenja i hrabrosti kakav Domovinskom pokretu i Hrvatskoj treba.

Domovinski pokret sad ima Kviska, idemo dvostruko jače!", objavili su na Facebooku.

Inače, Pauletić je obnašao dužnost zamjenika ministra turizma u vrijeme Vlade Tihomira Oreškovića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene