Robert Pauletić
Robert Pauletić Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL/Pixsell

Pauletić je već nekoliko mjeseci član Domovinskog pokreta, a na nadolazećim parlamentarnim izborima bit će im važan adut za X. izbornu jedinicu, objavili su i dodali kako je Pauletić "spoj znanja, poštenja i hrabrosti kakav Domovinskom pokretu i Hrvatskoj treba".


Domovinski pokret Miroslava Škore na društvenim mrežama se pohvalio kako se njihovim redovima pridružio kvizaš i putopisac Robert Pauletić. Istaknuli su kako je Pauletić već nekoliko mjeseci član pokreta te kako će biti jedan od važnih aduta za X. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Plenković žestoko po Mostu i Škori, njega nazvao klaunom. Komentirao i napad pred Vladom: "Trebat će ispitati jesam li ja bio meta" Miroslav Škoro Škoro komentirao Penavinu izjavu o napadaču na Markovu trgu: ''Nije isto promatrati svijet iz Zagreba, Banskih dvora i Vukovara''

"S veseljem objavljujemo da je Domovinski pokret u Dalmaciji dobio veliko pojačanje, poznatog splitskog kvizaša i putopisca Roberta Pauletića. Pauletić je već nekoliko mjeseci član Domovinskog pokreta, a za ove izbore bit će nam jedan od važnih aduta za X. izbornu jedinicu.

Osim što je već 25 godina uspješan privatni poduzetnik, Pauletić je prije nekoliko godina bio zamjenik ministra turizma, tako da već ima iskustva u politici. Jako nam je drago što je uz nas, jer to je čovjek koji najčešće pobjeđuje čega god se prihvati, spoj znanja, poštenja i hrabrosti kakav Domovinskom pokretu i Hrvatskoj treba.

Domovinski pokret sad ima Kviska, idemo dvostruko jače!", objavili su na Facebooku.

Inače, Pauletić je obnašao dužnost zamjenika ministra turizma u vrijeme Vlade Tihomira Oreškovića.