Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U novom sazivu Sabora sjedit će mnoga poznata lica sa estrade. Među njima su pjevači, zabavljači, glumci...


Najpoznatije estradno ime u idućem sazivu Sabora sigurno je Miroslav Škoro. Poduzetnik, diplomat, pjevač lakih nota, zabavljač, voditelj. Sve je to dio impresivne karijere koju nastavlja kao saborski zastupnik (drugi put), s, kako sada stvoje stvari, 15 ljudi koji su na listi Domovinskog pokreta osvojili mandate

Vezani članci Katarina Peović Peović odgovorila hoće li tužiti HDZ-ovku: "Trebala se ispričati i građanima ruske nacionalnosti" Katarina Peović - 2 Peović o napadu HDZ-ovke: "Takva brutalna obraćanja nisu baš uobičajena." Burić se navečer ispričala, ali ne - Peović

S njim u Sabor će dugogodišnji prijatelj Davor Dretar Drele. Osim kao voditelj raznih zabavnih emisija, u narodu je poznat po mnogim hitovima Dreletronica: "Čavel v glavi" i "Kolinje". 

"Rakiju sam jednu strusil, sve sam nože već nabrusil, čuvajte se, moja svinja, sad je doba za kolinja", pjevao je svojedobno. 

Na drugoj strani političkog spektra, na listi koalicije Možemo bio je Mile Kekin, no njemu je saborski mandat ipak izmakao. 

Na istoj listi našao se Vilim Matula. Dugogodišnji glumac Kerempuha , ali i aktivist koji se nije mogao izbeći ni na jednom važnijem prosvjedu u Zagrebu zadnjih godina. 

S iste liste u Sabor ulazi i Katarina Peović. Čelnica Radničke fronte, žena bez dlake na jeziku svojedobno je bila dio ženskog rock i heavy metal benda Maxmett koja se proslavila hitom "Mačke vole grebati". 

"Priđi mi sad, osjeti moj dah"

"Dio po dio ja skidat ću tvoje odijelo. I noktima svojim polako ti ući u tijelo. Priđi mi sad, osjeti moj dah. Mačke vole grebati", ide pjesma.

"Zaista smo dobro svirale. Sa sjajnim vokalom, našom Kristina Kresnik, koja je poslije pjevala u Parnom valjku. I bile smo nešto novo na sceni, žestoko. Inače smo svirale alternativnije stvari, ja sam se čak malo i protivila Mačkama, pjesma je bila previše komercijalna", ispričala nam je svojedobno Peović

Saborski mandat izmakao je Mladenu Grdoviću koji je bio na listi Kerumove Hrvatske građanske stranke. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju