Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačanja

Mostu se pridružio obraćenik i bivši reprezentativac, a Bartulica i službeno u Domovinskom pokretu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marija Sela Raspudić nedavno je postala novo pojačanje Mosta, a zatim je i Nino Raspudić najavio kako će na parlamentarne izbore izaći kao nezavisni kandidat s Mostove liste. Most je u utorak na Facebooku objavio kako imaju novo pojačanje.

"Zvonimir Troskot, stručnjak s velikim međunarodnim iskustvom, bivši nogometni reprezentativac i aktivist ulazi u Most", napisali su iz te stranke na Facebooku uz kratki video u kojem je Troskot objasnio kakvu Hrvatsku želi.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

"Vidim našu zemlju, tako malom, a tako bogatom kulturom, baštinom i tradicijom. Vidim zemlju u kojoj se ostvaruju akademski, športski i umjetnički talenti. Vidim ostvaren potencijal u visokim tehnologijama, inovacijama, proizvodnji, poljoprivredi, šumarstvu...", rekao je između ostalog.

Zvonimir Troskot rođen je 1984., a javnosti je poznat kao jedan od inicijatora referenduma "Narod odlučuje" kojim se želio promijeniti izborni sustav. No dugo je izbivao iz javnosti. Mediji su svojedobno nagađali kako se u inicijativi dogodio raskol. Za Večernji list jednom je opisao da se nakon psihičke krize preobratio na katoličanstvo.

I Domovinski pokret Miroslava Škore predstavio je u novo lice. To je Stjepo Bartulica.

"Stjepo Bartulica proteklih desetak godina aktivno sudjeluje u društvenom i političkom životu Hrvatske, obnašao je dužnost savjetnika za vjerska pitanja u Uredu predsjednika RH, predaje političku filozofiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i predsjednik je Centra za obnovu kulture. Također, dvanaest je godina proveo u hrvatskoj diplomaciji te je bio savjetnik za vanjsku politiku u Uredu predsjednika Vlade RH, zbog čega će voditi Odbor za vanjsku politiku Domovinskog pokreta", kažu u Domovinskom pokretu.

U nedjelju je u medijima izašla fotografija na kojoj poziraju Škoro, Bartulica i bivši premijer Tihomir Orešković.

 


 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene