Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zajedno u Kristu'

Josipović sa suprugom na Papinoj misi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz prvog reda svečanu misu na Hipodromu koju je predvodio papa Benedikt XVI pozorno je slušao i državni vrh.

Premijerka Jadranka Kosor, predsjednik Ivo Josipović sa suprugom Tatjanom, predsjednik Sabora Vladimir Šeks i potpredsjednik Luka Bebić, ministri Gordan Jandroković, Goran Bajs, Petar Čobanković i Jasen Mesić te gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Dani za pamćenje' Kosor: Misno slavlje nas uči poniznosti Slika nije dostupna Više od 300.000 ljudi na Papinoj misi 'Drage obitelji, radujte se očinstvu i majčinstvu!'

Svi oni prisustvovali su sinoć na svečanom primanju u HNK. Papa je u propovijedi rekao je kako je u današnjem društvu više no ikada potrebna nazočnost uzornih kršćanskih obitelji te pozvao obitelji da se raduju očinstvu i majčinstvu, a roditelje da se obvežu svoju djecu učiti moliti i da mole s njima. U homiliji koju je pozorno pratilo više od 300 tisuća vjernika iz Hrvatske, BiH i drugih zemalja, Sveti Otac je pozvao vjernike da pokažu svojim životnim svjedočanstvom da je moguće ljubiti poput Krista, bezrezervno, da se nije potrebno bojati brige za drugu osobu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene