Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod sloganom 'Koalicija s narodom'

HDSSB na županijske izbore izlazi samostalno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje (HDSSB) na izbore za osječko-baranjsku Županijsku skupštinu i na neposredne izbore za župana i dva dožupana izlazi samostalno, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare te stranke.

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić izvijestio je kako je poziva i pregovora s nekoliko stranaka bilo, no stranka se odlučila na samostalni izlazak jer im se 'kod pregovarača nije svidjelo što nisu bili zainteresirani za razvoj i budućnost Županije, nego su uglavnom pitali kakve će pozicije imati'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Na djelu je nastavak političkog progona' HDSSB se obrušio na vladajuće: 'Njihovo ponašanje je sramotno' Slika nije dostupna I dalje pozivi Vladi da odstupi Treba li, po vama, Vlada RH podnijeti ostavku?

Kandidatu koalicije HDZ-HSP-HSS-HSU-HSLS za osječko-baranjskog župana Tomislavu Iviću (HDZ) poručio je da je on (Šišljagić) kandidat za župana te da se s njim javno konfrontira, a ne s Glavašem, 'koji mu je očito trn u oku'.

Osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo (HDSSB), kandidat HDSSB-a i HNS-a za osječkoga gradonačelnika, poručio je sadašnjem osječkom gradonačelniku i kandidatu HSP-a, HDZ-a i HSU-a za gradonačelnika Anti Đapiću da prihvati činjenicu da je on (Bubalo) kandidat za osječkoga gradonačelnika, a ne Glavaš, s kojim se 'stalno obračunava'.

Šišljagić je predstavio Dinka Burića (dosadašnji dožupan) kao drugoga HDSSB-ova kandidata za dožupana, a prije nekoliko dana predstavljen je kao kandidat za dožupana Željko Kraljičak, sadašnji pročelnik Odjela gospodarstva i poljoprivredu. Ocijenio je da je riječ o ljudima koji su se 'u dosadašnjem radu dokazali te uvijek iskazivali puno razumijevanje za potrebe ljudi, gospodarske projekte i cjelokupni razvoj Županije'. Šišljagić je predstavio i slogan za županijske izbore HDSSB-a pod nazivom 'Koalicija s narodom'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene