Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koprivničko-križevačka županija

Friščić najavio blok desnog centra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Josip Friščić najavio je u Križevcima da će se za predstojeće lokalne izbore formirati u Koprivničko-križevačkoj županiji blok desnoga centra.

Na programsko-izvještajnoj skupštini gradske organizacije HSS-a Friščić je rekao kako više nema tajne, budući da je na političkoj sceni u toj županiji stvoren lijevi blok (SDP i HNS), da HSS stvara snagu desnoga centra u kojem su već Hrvatska stranka umirovljenika i Hrvatska socijalno-liberalna stranka. Zasigurno u taj desni centar spada i HDZ, koji će se zacijelo složiti da kandidat za koprivničko-križevačkoga župana bude Darko Koren jer je na toj dužnosti ispunio sva moja očekivanja, poručio je Friščić.

Pročitajte i ovo Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara"

Izrazio je sumnju u sposobnosti kandidata SDP-a s kojim je HSS još uvijek županijski koalicijski partner. Friščić je ujedno najavio da će HSS ustrajati u poticanju poljoprivrede, obrta, malog i srednjeg poduzetništva, te gopodarstva u novim poduzetničkim zonama.

Predsjednik HSS-a Josip Friščić spomenuo je da HSS dobiva podršku europskih demokršćanskih stranaka za nastavak pregovora za ulazak Hrvatske u Europsku uniju, te naglasio da u Hrvatskoj treba stvoriti europske uvjete življenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene