Miroslav Škoro
Miroslav Škoro Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba Miroslav Škoro u subotu je održao politički skup u Sesvetama. Za vrijeme skupa reagirao je ravnatelj Srednje škole Jelkovec. Tvrdi da je skup održan na vanjskim terenima škole te da je o skupu obavijestio policiju. Iz policije poručuju da su zaprimili dojavu, ali po dolasku policajaca nisu ondje zatekli nikoga.


Miroslav Škoro, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, u subotu je održao skup u Sesvetama. Ravnatelj Srednje škole Jelkovec Marko Kovačević tvrdi da je skup održan na vanjskim terenima škole te da je o skupu obavijestio policiju.

Vezani članci Slogan Vice Mihanovića i Ivica Puljak Svemir glavna tema izbora u Splitu: Mihanović promijenio slogan za drugi krug, Puljak to nije mogao prešutjeti Sabina Tandara Knezović: Rezultati istraživanja Nove TV - 1 Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV: Tko osvaja četiri najveća grada u drugom krugu te kako bi se mogli preliti glasovi iz prvog

Iz zagrebačke policije poručuju da su dojavu dobili, ali da nije bilo potrebe za postupanjem policije.

"Jučer, 10. travnja u 14.45 sati Policijska uprava zagrebačka zaprimila je dojavu da je na igralištu obrazovne ustanove u Sesvetama veći broj ljudi. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja nisu potvrđeni navodi iz dojave odnosno nisu zatečeni okupljeni građani, a slijedom čega nije bilo elemenata za bilo kojim oblikom policijskog postupanja", potvrdili su iz PU zagrebačke za DNEVNIK.hr.

Miroslav Škoro
Skup Miroslava Škore u Sesvetama (Foto: Srednja škola Jelkovec)

Ravnatelj Srednje škole Jelkovec Marko Kovačević prijavio je skup Gradskom uredu za obrazovanje iz kojega su poslali priopćenje u kojem navode kako takva događanja smatraju "posebno nedopustivim i skandaloznim".

Miroslav Škoro je, pak, na Facebooku napisao da nije bio kod škole, već na Trgu Dragutina Domjanića 6 te da se radi o "navlakuši pročelnika Lovrića koji je dio onoga što u Zagrebu ne valja i što će promijeniti u hrvatskom glavnom gradu".