Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBITNA FORMULA

Nova TV apsolutni televizijski pobjednik u gledanosti drugog kruga lokalnih izbora

Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 1
Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 1 Nova TV
Aktualno Galerija Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 1 Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 1 Foto: Nova TV Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 4 Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 4 Foto: Nova TV Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 3 Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 3 Foto: Nova TV Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 2 Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 2 Foto: Nova TV +18 Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 5 Galerija 1/23 >>
Višesatni program, zanimljive analize i komentari gostiju u studiju i reporteri diljem Lijepe Naše – dobitna su formula najgledanije domaće televizije.

Hrvatska je jučer izabrala lokalnu vlast, a gledatelji još jednom Novu TV koja je izbornu noć završila kao apsolutni pobjednik u gledanosti.

Nova TV imala je najgledaniji izborni specijal koji je ostvario 24,5% udjela u gledanosti, a svake ga je minute pratilo više od 360.000 gledatelja (9,5% populacije), što je gotovo dvostruko više od prvog konkurenta.

Da se tijekom važnih društvenih i političkih događaja građani najradije informiraju upravo na Novoj TV, pokazuje i podatak da je Dnevnik Nove TV bio najgledanija emisija dana, s prosječnim udjelom u gledanosti od 33,1%, a u prosjeku ga je pratilo gotovo 470.000 ljudi, što je 12,1% populacije.

Kada tim brojkama pridodamo i izlazne ankete u 19 sati (24,6%. SHR i 8,2% AMR) te Vijesti u 17 sati (28,2% SHR i 7,6% AMR), Nova TV može se pohvaliti da su njezine informativne emisije u izborom danu zauzele prva četiri mjesta na ljestvici gledanosti svih formata.

U nekoliko informativnih emisija i specijalu posvećenom izborima, s gostima u studiju neizostavni su politički reporteri Mislav Bago, Sabina Tandara Knezović i Ivana Brkić Tomljenović komentirali tijek izbora i analizirali pristigle rezultate, a o najnovijim događajima s birališta, ali i atmosferi u stožerima kandidata, izvještavao je veliki tim reportera Nove TV.

Oni su jučer bili prisutni u čak 15 gradova diljem lijepe naše: Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Puli, Varaždinu, Šibeniku, Gospiću, Vukovaru, Petrinji, Zadru, Dubrovniku, Sinju, Kninu i Sisku.

Izborni rezultati pratili su se i na društvenim mrežama Nove TV. Atraktivan video i live sadržaj na Facebooku je dosegnuo 1,6 milijuna ljudi te je ostvareno više od pola milijuna pregleda videa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene