Miroslav Škoro
Miroslav Škoro Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iz Domovinskog pokreta i službeno su potvrdili da će se Miroslav Škoro kandidirati za gradonačelnika Zagreba.


"Predsjednik Domovinskog pokreta, kao i podružnice Domovinskog pokreta Grada Zagreba, dr. sc. Miroslav Škoro, koji je na predsjedničkim izborima 2019. dobio 465.704 glasa i pod čijim je vodstvom Domovinski pokret osvojio 16 mandata na parlamentarnim izborima 2020. godine, bit će kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Grada Zagreba na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2021.", priopćeno je iz Domovinskog pokreta. 

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro ušao u drugi krug: ''To je ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno, tako mi Bog pomogao'', dogradonačelnica čestitala Tomaševiću Mirando Mrsić Mrsić predstavio svoj program za Zagreb: "Smanjit ću prirez, ali i cijenu vode, komunalne naknade i parkinga"

Predstavljanje kandidature Miroslava Škore bit će u subotu u 11 sati na Cvjetnom trgu, kažu iz Domovinskog pokreta, uz napomenu da će predstavljanje biti organizirano uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 

O mogućoj kandidaturi Miroslava Škore govori se već danima. Neslužbena informacija o tome pojavila se u srijedu, na dan kada je pokopan Milan Bandić. Sam Miroslav Škoro bio je na posljednjem ispraćaju pokojnog zagrebačkog gradonačelnika, no tada kandidaturu nije želio komentirati. 

"Čovjek njegova radnog potencijala koji je imao sigurno će nedostajati Gradu Zagrebu. Njegov osebujni način vođenja grada svima nam je poznat. Nije bilo moguće ne sresti gospodina Bandića i svi smo se pitali otkud mu toliko energije", rekao je tada.