Miroslav Škoro
Miroslav Škoro Foto: Marko Prpic/Pixsell

Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, oštro je odgovorio predsjedniku HDZ-a, Andreju Plenkoviću koji je tu stranku nazvao "bljedunjavom".


Miroslav Škoro na društvenim je mrežama podijelio videosnimku. U njoj odgovara na kritiku predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića koji je Domovinski pokret nazvao bljedunjavom strankom.

Vezani članci Novi gradonačelnici u četiri velika grada Četiri velika grada dobila nove šefove, pogledajte prve reakcije u izbornoj noći Miroslav Škoro i Tomislav Tomašević Škoro na biralištu: ''Ja se nadam da ćemo se izboriti za to da ta promjena bude ono što je u duhu i u tradiciji Zagrepčana''

Škoro za premijera kaže da je vrlo skupo plaćena osoba koja se bavi poslom predsjednika Vlade, a koja ima problema. Rekao mu je i da se ne zna organizirati.

"Odgovor Plenkoviću: Ta osoba ima i papire da je bljedunjav
Odgovorna osoba koja je vrlo skupo plaćena da se bavi poslom predsjednika Vlade, nazvala je bljedunjavom strankom Domovinski pokret. Nevjerojatno da to dolazi od osobe koja ima papire da je bljedunjav", napisao je Škoro na Facebooku.