Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više kandidata za drugi krug

Izlazne ankete za gradonačelnika Rijeke: Zasad je puno neizvjesnosti, SDP nikad lošiji

Prema izlaznim anketama, u drugi krug izbora za gradonačelnika Rijeke još uvijek može više kandidata. SDP nikad nije tako loše stajao.

U Rijeci vodi Marko Filipović (SDP) s 29,89 posto glasova. No iza njega je Davor Štimac (nezavisni) sa 16,25 posto, a treći je Josip Ostrogović (HDZ) s 14,98.

Znači, još uvijek je sve moguće. Osim toga još su neki kandidati mogući za ulazak u drugi krug jer su na izlaznim anketama u razini statističke pogreške.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika neizvjesnost Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama

Pročitajte i ovo Mislav Bago Borba na lokalnim izborima Mislav Bago ne pamti ovako tijesnu izbornu utrku: ''To će biti prvi put u povijesti da dva velika grada neće voditi ljudi iz iste stranke''

Tako Marin Miletić (Most) ima 11,83 %, Nikola Ivaniš (PGS) 10,80 %, dok nikakvih izgleda čini se nemaju Nebojša Zelič (Možemo) s 4,81 %, Ana Blečić Jelenović (Lista za Rijeku) s 4,22 % i Katarina Peović (RF) sa svega 2,77 % glasova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene