Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bivši ministar

Ivica Kirin ponovno kandidat za virovitičkoga gradonačelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Virovitice i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Ivica Kirin na svibanjskim lokalnim izvorima pokušat će još jedanput osvojiti gradonačelnički mandat, izvijestio je u utorak virovitički Gradski odbor HDZ-a.

Kandidatkinja za njegovu zamjenicu je sadašnja dogradonačelnica i potpredsjednica Gradskog odbora HDZ-a Vlasta Honjek-Golinac.

Pročitajte i ovo Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita - 1 Pogledajte video Tko bi trebao znati ustaške budnice, tko je predebeo za bicikl, a tko je skidao petokraku s kuće. Ovo su najzanimljiviji trenuci sučeljavanja Pogreška na plakatu Domovinskog pokreta u Istri A kampanja nije ni počela Bizarnosti uoči izbora - od tipfelera na plakatima do uriniranja na ulici: ''To je bio performans. Gdje će žena? Ona nema zidić''

Oboje su kandidati koalicije HDZ/HSLS. Potvrđena je i lista kandidata za Gradsko vijeće.

"Na listi je više od 50 posto visokoobrazovanih kandidata, devet je žena, čime se ispunjava zakonska kvota, mladi, umirovljenici, branitelji, obrtnici i poduzetnici. Nova je to snaga za novo doba i nove projekte", izjavio je Ivica Kirin.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene