Obavijesti Video Pretražite Navigacija
facebook ratovi

Domovinski pokret: ''Plenkovićeva partija je sluganska. Mi smo minoran propust odmah razriješili, a on nije razriješio svoje korumpirane ministre''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je HDZ Zagreb kritizirao Domovinski pokret, iz stranke su danas odlučili reagirati. Nazvali su ''Plenkovićevu partiju'' globalističkom i sluganskom te izjavili da su oni svoj propust riješili, dok premijer još uvijek nije ''razriješio svoje korumpirane ministre''.

Jučer je zagrebački HDZ kritizirao Domovinski pokret izjavivši da ''Škoro još jednom u svom političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se predstavlja''.

Zatim su naveli nekoliko primjera za koje smatraju da su suprotni od onoga za što se Miroslav Škoro i Domovinski pokret zalažu te su iznijeli svoj zaključak. ''Škoro je onaj koji je u predsjedničkoj kampanji poslužio da dovede Milanovića na Pantovčak. I danas je njegova jedina misija, jedini smisao postojanja, naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice. Škorina kandidatura u Zagrebu izmišljena je kako bi se oslabio Davor Filipović'', napisali su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LICE NOVOG SDP-A Joško Klisović predao listu za gradonačelnika Zagreba: ''Neću biti gradonačelnik kojim upravljaju ortaci iz sjene ili prijatelji''

Pročitajte i ovo USKOK, ilustracija Oštetili i HZZO USKOK podigao optužnicu protiv liječnika: Za 3500 kuna mita pacijentima propisivao lijekove tvrtke drugookrivljenog

No, Domovinski pokret im nije ostao dužan odgovoriti na optužbe te su se danas oglasili na svojoj Facebook stranici. Pozvali su HDZ da pokaže svoje pravo lice i da priznaju koaliciju s Miloradom Pupovcem, ali, kažu, nisu se nadali da će im odgovoriti Andrej Plenković.

''Paktu Plenković-Pupovac javno zahvaljujemo što su nas poslušali i što su napokon izašli iz ormara - tako da sada svi hrvatski birači jasno vide tko su i što su, tko je s kim - i da jasno pokažu tko se zaista lažno predstavlja'', napisali su te usporedili ''Tuđmanovu stranku i Plenkovićevu partiju''.

''Tuđmanova stranka je bila suverenistička, a Plenkovićeva partija je globalistička i sluganska.''

Osvrnuli su se i na raskid suradnje s reperom u glazbenom sporu te naveli da su ''minoran propust odmah razriješili'' i tako pokazali da traže odgovornost od svih, na svim razinama.

''A Plenković nije razriješio svoje korumpirane ministre, njegove HDZ-ovce odgovorne za nezabilježenu korupciju, čak i u svjetskim razmjerima. Pritisak javnosti je do sada smijenio "samo" 16 Plenkovićevih ministara zbog teških slučajeva pljačke javnog novca i korupcije, od mogućih 30 – što je preko 50 posto šuta, da se izrazimo njemu razumljivim, košarkaškim rječnikom'', priopćili su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tijelo oca našli dan ranije Pronađeno tijelo dječaka (4) u Neretvi: ''Očekujete da ćete uspjeti pomoći, nadate se najboljemu..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBJAVA NA TWITTERU Beroš tvrdi da smo nadomak masovnog cijepljenja građana: "Zdravstveni sustav je potpuno spreman"

Rekli su da ih napada Koruptivno-klijentelistički klan ''KKK'', oni koji su odgovorni ''za stanje beznađa i gubljenja vjere u sustav vrijednosti našeg društva, za ekonomsko i duhovno uništavanje lijepe naše domovine, koji su je raselili i opljačkali, skrivajući se iza svog lažnog domoljublja''.

Na kraju, zahvalili su se zagrebačkom HDZ-u što su prethodno reagirali i zaključili objavu stihovima poznate pjesme. ''Pokaži mi već jednom to svoje pravo lice!''

 

PORUKA LAŽNOM HDZ-u: POKAŽITE NAM VEĆ JEDNOM TO SVOJE PRAVO LICE! HDZ Grada Zagreba u javnost je odaslao priopćenje, u...

Objavljuje Domovinski pokretSrijeda, 28. travnja 2021.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene