Branko Bačić
Branko Bačić Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

HDZ-ov Branko Bačić opleo je šefu Domovinskog pokreta Miroslavu Škori. Nazvao ga je vječitim gubitnikom i poručio mu da se možda u njegovoj zgradi otvori natječaj za predstavnika stanara.


Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a žestoko je opleo po Miroslavu Škori. Prozvao ga je vječitim gubitnikom koji je izgubio lokalne izbore za gradonačelnika, predsjednika Republike i Vlade. Kazao je i da Škori ponestaje ideja za što bi se mogao kandidirati, pa mu je sam dao prijedlog.

''Mislio sam da lapsus linguae može biti i simpatična pogreška. Dok me danas na svom Facebooku nije razuvjerio Miroslav Škoro. Vječiti gubitnik. Od izgubljenih izbora za osječkog gradonačelnika, preko predsjednika države, predsjednika Vlade, a uskoro i izgubljenih izbora za zagrebačkog gradonačelnika! Bojim se da Miroslavu Škori ponestaje ideja za kandidaturu. Al, nikad se ne zna: možda se uskoro u njegovoj zgradi otvori natječaj za predstavnika stanara'', napisao je Bačić.

Dnevnik iz Zagreba Tijekom snimanja sreli roditelje kandidata, majka upozorila što je Zagrepčanima najvažnije: ''Imat ćeš, mama, vezu!'' Otkrivamo nepoznate detalje iz privatnog života

Osvrnuo se i na svoj lapsus u gostovanju za N1 televiziju kada je nekoliko puta, govoreći o HDZ-ovu kandidatu za gradonačelnika Zagreba, umjesto Davor Filipović kazao Tomislav Tomašević.