Blaženko Boban
Blaženko Boban Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Splitsko-dalmatinski Županijski odbor HDZ-a na sjednici u utorak jednoglasno je podržao aktualnog župana Blaženka Bobana kao HDZ-ova kandidata za novi mandat splitsko-dalmatinskog župana, priopćeno je u utorak navečer iz te stranke.


Navedeno je kako je Boban županijske projekte približio građanima u svim dijelovima Splitsko-dalmatinske županije.

Vezani članci Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro Najveća bitka vodi se u Zagrebu: Pogledajte Tomaševića i Škoru u drukčijem svjetlu Pavle Kalinić Najpoznatiji zagrebački pročelnik otkrio što će nakon 30 godina karijere: "Tenkova, nažalost, nikad nije bilo. Ja mogu raditi bilo što bilo kada"

"Uz infrastrukturne razvojne projekte dojmljivi su i njegovi demografski projekti koji su općeprihvaćeni," istaknuli su iz splitsko-dalmatinskog HDZ-a.

Za Bobana naglašavaju da je "čovjek iz naroda" i ne sumnjaju u njegovu pobjedu na nadolazećim lokalnim izborima.

"Županijski HDZ pratit će snažno našeg župana u pohodu u novi mandat", poručili su u priopćenju.

Boban je u zahvali na podršci istaknuo kako su pripremljeni projekti za razvoj Splitsko-dalmatinske županije, svih njezinih gradova i općina.

"Hvala Vam na iskazanom povjerenju, siguran sam da ću s vama kao mojim suradnicima imati priliku i dalje raditi na podizanju kvalitete života za sve stanovnike Splitsko-dalmatinske županije,“ poručio je Boban.