Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ide sama na izbore

Anka Mrak Taritaš kandidira se za gradonačelnicu Zagreba: "Građani znaju tko sam. Procjenjujem da je moj životni i radni put pokazao da mogu biti dobra gradonačelnica"

Anka Mrak Taritaš najavila je kako će danas u podne objaviti svoju kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba.

"Danas u podne objavljujem da ću se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba. Građani znaju tko sam. Procjenjujem da je moj životni i radni put pokazao da mogu biti dobra gradonačelnica. Upravljala sam velikim sustavom, bavila sam se obnovom nakon poplave u Gunji, arhitekt sam i urbanist", rekla je predsjednica Glasa Anka Mrak Taritaš.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Ana Stojić Deban NAKON TOMAŠEVIĆEVE POBJEDE Šefica Holdinga stavit će svoj mandat na raspolaganje i dobiti oko 96.000 kuna otpremnine: ''Smatram to dobrom demokratskom praksom''

Mrak Taritaš odlučila se sama izaći na izbore nakon što su propali pregovori s SDP-om. Kaže da se ništa posebno nije dogodilo, da su razgovori bili korektni, ali suradnja je propala.

Ovo je drugi put da se Mrak Taritaš kandidira za gradonačelnicu Zagreba nakon što je na prošlim izborima u drugom krugu izgubila od Milana Bandića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene