Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odličan izum

Kuhinjsko pomagalo za najukusniju pripremu obroka za vaše najdraže: Sa ovom sjeckalicom pripremit ćete češnjak kao profesionalac!

Doki sjeckalica
Doki sjeckalica Foto: PR
Tko bi rekao da će se nakon godina i godina tradicionalne pripreme češnjaka pojaviti idealan kuhinjski alat koji ne prlja ruke, ne ostavlja neugodne mirise i ljepljiv osjećaj na rukama, a pritom sjecka češnjak na najfiniji i najravnomjerniji način.

Da, dobro ste čuli! Taj fantastični kuhinjski alat koji je zamijenio čak i kuhare koji vješto rukuju noževima je Garlico.
>> Učinite sjeckanje češnjaka 10 x lakšim<<
Upoznajte se s Garlicom – originalnom sjeckalicom za češnjak
Sjeckanje češnjaka s ovom sjeckalicom nikad nije bilo lakše. Ova inovativna kuhinjska alatka olakšava i ubrzava usitnjavanje češnjaka. Možete zaboraviti na sjeckanje češnjaka noževima. Dovoljno je da samo prislonite sjeckalicu na češnjak i on u nekoliko sekundi postaje sitno nasjeckan i spreman za uporabu. Prava vrijednost ove sjeckalice leži u tome što zadržava sve arome i okuse češnjaka. Zapravo, prešani češnjak ima još delikatniji okus od mljevenog, tako da s ovom sjeckalicom možete dobiti 100 % fino nasjeckani češnjak neodoljive arome.

Pročitajte i ovo PR Hector Army Sat dizajniran za one koji žele svaki dan biti na visini zadatka! Ovaj upečatljivi gadget bit će vaš modni dodatak za svaki styling! PR Repelux Zaštitite se od komaraca već danas! Vaša obitelj i kućni ljubimci uživat će u mirnim snovima bez bolnih ugriza i iritantnog zujanja ovih dosadnih stvorenja

Doki sjeckalica Doki sjeckalica (Foto: PR)

Koja je razlika između Garlica i običnih sjeckalica za češnjak?
Obična sjeckalica Garlico sjeckalica
Gnječi češnjak, uništava njegove arome ❌ Zadržava arome češnjaka, ravnomjerno preša ✅
Sporo usitnjavanje koje zahtijeva napor ❌ Mnogo brža i učinkovitija, bez napora ✅
Naporno pranje i pospremanje nakon sjeckanja ❌ Bez nereda, jednostavna za pranje ✅

>>Želim Garlico sjeckalicu ODMAH<<

Nećete više imati osjećaj da sjeckate češnjak cijelu vječnost
Umjesto da gubite vrijeme na precizno sjeckanje češnjaka, a time i poprimite sve neugodne mirise na svojim rukama, Garlico sjeckalica će skratiti vrijeme usitnjavanja na samo nekoliko sekundi! Ovo je daleko brži i jednostavniji način, jedini napor koji trebate uložiti s Garlicom je jedan pokret ruke.
Ali, to nije kraj Garlicovim pogodnostima. Sjeckalica je ergonomski dizajnirana, tako da se odlično prilagođava svakom obliku ruke. Pruža udobnost i sigurnost tijekom sjeckanja.
- Marko, profesionalni glavni kuhar poznatog zagrebačkog restorana, za sjeckanje češnjaka koristi Garlico umjesto noževa

Doki sjeckalica Doki sjeckalica (Foto: PR)

Marko je svoje iskustvo o Garlico sjeckalici podijelio na službenoj stranici poznatog zagrebačkog restorana, u kojem je on glavni kuhar. Istaknuo je da je odlučio sebi i svojim radnim kolegama olakšati sve kulinarske poslove, uštedjeti njihovo vrijeme i trud te pritom smanjiti ozljede koje mogu nastati uslijed sjeckanja oštrim noževima.
- ''Kao glavni i odgovorni kuhar ovog restorana, odlučio sam pokazati kolegijalnost prema svojim kolegama, radnicima, i ovim putem im olakšati posao koji je veoma zahtjevan i težak. Garlico sam prvo koristio u privatne svrhe, i pokazao se i više nego odličan. Zatim sam odlučio podijeliti to sa svojim radnim kolegama i olakšati im svakodnevne poslove!'', napisao je Marko.
>>Ova sjeckalica učinit će da uživate u sjeckanju češnjaka<<

Doki sjeckalica Doki sjeckalica (Foto: PR)

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Garlico sjeckalicu za češnjak i ostvarite nevjerojatne popuste.
Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.
NAPOMENA: Popust na ovu sjeckalicu je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Garlico sjeckalice za češnjak.
>> Naručite Garlico originalnu sjeckalicu za češnjak i pretvorite sjeckanje u užitak<<

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene