Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki problemi

Novi problemi sa odvozom otpada u Zagrebu: Iz Holdinga najavili zastoj, objasnili i razlog

Iz Zagrebačkog holdinga poslali su priopćenje u kojemu najavljuju moguće povremene poteškoće u odvozu komunalnog otpada. Objasnili su i razloge zastoja.

U obavijesti za građane iz Holdinga navode da bi moglo doći do zastoja u odvozu komunalnog otpada. Prema priopćenju, zabilježen je povećani broj radnika u samoizolaciji.

Pročitajte i ovo Ursula von der Leyen Pfizergate Europski istražitelji preuzeli istragu o porukama Ursule vonder Leyen i šefa Pfizera Slika nije dostupna Radnici na terenu Ponovno popucale cijevi u Zagrebu: Građani bez vode u više kvartova

Priopćenje Zagrebačkog holdinga prenosimo u cijelosti.

"Zbog aktualne epidemiološke situacije, koja se prvenstveno odražava na raspoložive kapacitete podružnice Čistoća, moguće su povremene poteškoće pri pružanju usluge odvoza komunalnog otpada.

Zabilježen je povećani broj radnika u samoizolaciji te može doći do odstupanja od planiranog programa odvoza, u kojem slučaju će se osigurati odvoz u najkraćem mogućem roku angažmanom interventnih vozila.

Napominjemo kako je u prioritetu odvoz miješanog komunalnog otpada te odstupanja može biti kod odvoza odvojeno sakupljenog otpada. Do uspostave redovnog odvoza prema programima, upućujemo isprike građanima", poručuju iz Holdinga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene