Obavijesti Video Pretražite Navigacija
to je zadnja mogućnost

Bandić o epidemiji: "Još nije vrijeme za zatvaranje grada. Kalinić? Prije ću sebe smijeniti nego njega"

Milan Bandić o koronavirusu
Milan Bandić o koronavirusu Foto: DNEVNIK.hr
Ispred Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je održao konferenciju za novinare o aktualnoj situaciji s koronavirusom.

Na početku konferencije za novinare Grada Zagreba rečeno je kako se u Zagrebu provjerava 506 kontakata potvrđenih pacijenata, a četiri su osobe u karanteni pod 24-satnim nadzorom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavljene detaljne upute Bandić objavio kako će izgledati ponovno uvođenje linija javnog prijevoza, HZJZ propisao mjere Milan Bandić nova kršenja samoizolacije Dva novooboljela u Zagrebu, Bandić o obnovi: ''Savjest mi je čista ko gorski potok''

"Grad Zagreb odgovorio je sa šest ambulanti i brojem telefona. Linija je otvorena od 0 do 24, naši građani mogu dobiti sve neophodne informacije za koronavirus", rekao je dr. Jelić, koji ističe da niti jedan poziv neće biti neodgovoren.

Okupljenima se obratio i Bandić, koji je pohvalio Andriju Štampara kao jednog od najistaknutijih medicinara u svijetu pa je spomenuo papu Franju i rekao da je Gradu Zagrebu cilj suradnja na svim razinama.

Zagrebački gradonačelnik zahvalio je svim zdravstvenim djelatnicima te poručio građanima da ne izlaze bez potrebe.

Bandić kaže da još nije vrijeme za zatvaranje grada i najstrože mjere, a što se tiče ZET-a, sutra ide tamo na razgovor pa će vidjeti što će biti s javnim prijevozom.

Na zahtjev oporbe da Pavle Kalinić treba podnijeti ostavku, Bandić je rekao da za to nema potrebe. "Prije ću ja sebe smijeniti nego Pavla. Pavle će biti zadnji smijenjen. Napravio je toliko dobrih stvari ovom gradu da zaslužuje biti na tom mjestu. Zaštićen je ko lički medvjed", odgovorio je Bandić

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene