Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka Stožera

Svaka druga kuća u samoizolaciji u naselju Sali: Zabranjene mise u četiri mjesta na Dugom otoku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer civilne zaštite donio je u ponedjeljak, na preporuku Stožera Zadarske županije, odluku o uvođenju nužne epidemiološke mjere - obustave održavanja misa i vjerskih okupljanja u župama Sali, Zaglav, Žman i Luka na Dugom otoku.

Ta će se mjera provoditi od 24. studenog do 15. prosinca, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

Na području općine Sali došlo je do lokalne transmisije, zbog nepoštivanja preporučenih protuepidemioloških mjera. Tamo je svaka druga kuća u samoizolaciji.

Pročitajte i ovo Danijel Leskovar, voditelj Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave varaždinske Kazne do dvije godine zatvora Pozitivni u Varaždinskoj županiji išli u kupovinu, na tehnički, preko granice i feštali: "Osjećali su se dobro i priuštili su si taj luksuz"

Pročitajte i ovo Vjekoslav Jeleč, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za zdravstvo počelo u ponedjeljak Otkrivamo koliko je bilo pozitivnih na brzom testiranju u Zagrebu: "Očekivali smo visoku brojku. Ovo je bila metoda da rasteretimo sustav"

Zadarski županijski Stožer civilne zaštite poslao je mobilni tim koji je testirao veći broj stanovnika sa sumnjom na infekciju koronavirusom te je ustanovljeno da je u dva dana 39 osoba pozitivno na koronavirus.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene