Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada ima poruku

Dječja paraliza, hripavac, zaušnjaci...: "Prije nego što odluku donesete na temelju argumenata 'stručnjaka' s diplomom internetskog pretraživača, uzmite u obzir i ovo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je na službenom Facebooku objavila status u kojem još jednom poziva građane na cijepljenje.

Svakodnevnim objašnjavanjem, novim spotovima s poznatim licima, Vlada na sve načine pokušava nagovoriti građane na cijepljenje protiv COVID-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Je li se moglo više? Plenković tvrdi da je Vlada učinila sve što je mogla, ali evo samo nekoliko primjera da to nije točno: "Draga Vlado..." Slika nije dostupna Vladino izvješće Žestoka poruka iz Mosta: "Hrvatska šakom i kapom donira višak cjepiva - tko obavlja takve procjene i razbacuje se našim novcem?”

Danas su na službenoj stranici podijelili status HZJZ-a u kojim se navode bolesti za koje gotovo i ne znamo da postoje, upravo zahvaljujući tome što je većina stanovništva protiv njih cijepljena. 

"Odluka o tome hoćete li se cijepiti protiv COVID-19 ili ne samo je na vama, ali prije nego što je donesete na temelju argumenata 'stručnjaka' s diplomom internetskog pretraživača, možda bi trebalo uzeti u obzir i bolesti koje su cijepljenjem stavljene pod kontrolu te ne predstavljaju više toliku opasnost za ljude.

Taj je uspjeh medicinska činjenica i potvrda da je cijepljenje jedno od najvećih dostignuća u povijesti medicine i znanosti te je argument zašto trebamo pokloniti povjerenje struci i sada.

Isto tako, programima obveznog cijepljenja koji se odavno provode ogromna većina populacije u Hrvatskoj već je cijepljena protiv nekih od dolje navedenih bolesti. Toj listi sada imamo priliku dodati i COVID-19. Smisao je da cijepljenjem mogućnost hospitalizacije i razvoja najtežih simptoma zaraze svedemo na minimum i da to postane još jedna od bolesti koja je tu, ali s kojom možemo, konačno, normalno živjeti", stoji u objavi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene