Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVIO NA TWITTERU

Što se dogodilo u Zadru? Beroš kaže da je kafić napustio jer konobarica nije imala masku, očevici tvrde - trenirao je strogoću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Vili Beroš na Twitteru se požalio na neugodno iskustvo u jednom jadranskom kafiću.

Ministar Vili Beroš danas je na Twitteru objavio da je u jednom jadranskom kafiću doživio neugodno iskustvo.

Pročitajte i ovo Vili Beroš, ministar zdravstva Za Dnevnik Nove TV Pobuna protiv HZZO-a, oglasio se Beroš: "Cijene koje nemaju dodir s realnošću ne doprinose stabilizaciji sustava" Nacionalna dječja bolnica u Blatu Predstavljen idejni projekt Bolnica u Blatu bit će gotova 2029.? "Samo nas jedan korak dijeli od početka gradnje"

"Želio sam danas popiti kavu u jednom jadranskom kafiću. No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas", naveo je ministar. 

Druga strana priče

Jedan od očevidaca koji tvrdi da je bio prisutan u kafiću kada se sve odvijali, na Facebooku je opisao je cijeli događaj. Kazao je da je ministar upitao konobaricu zašto ne nosi masku, na što ga je konobarica ušla u zatvoreni prostor kafića.

Kada im je donijela kave, Beroš se, kako kaže muškarac, demonstrativno ustao i bacio dvadeset kuna na stol. Dodao je i da je ministar ostao dužan dvije kune.

Tvrdi da je bio zajapuren i da se izderao na konobaricu govoreći joj da je bezobrazna. Na kraju je svjedok istaknuo da Stožer nije donio mjeru po kojoj bi konobari na otvorenim terasama kafića trebali nosti maske. Napomenuo je da ni ministar, kao i njegova supruga, nisu nosili maske dok je, kako kaže muškarac - Beroš trenirao strogoću na konobarici kojoj je ostao dužan.

Kako doznajemo, riječ je o jednom kafiću u Zadru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene