Ministar zdravstva, Vili Beroš
Ministar zdravstva, Vili Beroš Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Ministar Vili Beroš na Twitteru se požalio na neugodno iskustvo u jednom jadranskom kafiću.


Ministar Vili Beroš danas je na Twitteru objavio da je u jednom jadranskom kafiću doživio neugodno iskustvo.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija U Hrvatskoj pedesetak novih slučajeva više nego jučer: Svaki četvrti zaražen u jednoj dalmatinskoj županiji, brojke im opasno rastu Koronavirus test, ilustracija U Hrvatskoj je zabilježeno 107 novih slučajeva koronavirusa, dvije dalmatinske županije imaju visok udio zaraženih. Preminule dvije osobe

"Želio sam danas popiti kavu u jednom jadranskom kafiću. No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas", naveo je ministar. 

Druga strana priče

Jedan od očevidaca koji tvrdi da je bio prisutan u kafiću kada se sve odvijali, na Facebooku je opisao je cijeli događaj. Kazao je da je ministar upitao konobaricu zašto ne nosi masku, na što ga je konobarica ušla u zatvoreni prostor kafića.

Kada im je donijela kave, Beroš se, kako kaže muškarac, demonstrativno ustao i bacio dvadeset kuna na stol. Dodao je i da je ministar ostao dužan dvije kune.

Tvrdi da je bio zajapuren i da se izderao na konobaricu govoreći joj da je bezobrazna. Na kraju je svjedok istaknuo da Stožer nije donio mjeru po kojoj bi konobari na otvorenim terasama kafića trebali nosti maske. Napomenuo je da ni ministar, kao i njegova supruga, nisu nosili maske dok je, kako kaže muškarac - Beroš trenirao strogoću na konobarici kojoj je ostao dužan.

Kako doznajemo, riječ je o jednom kafiću u Zadru.