Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

LOŠE BROJKE

Veliki porast broja novozaraženih kod susjeda: U zadnja 24 sata gotovo 7000 ljudi pozitivno na koronu, zaražene i bebe

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Raste broj novozaraženih koronavirusom u Srbiji - u odnosu na jučerašnje podatke, danas ima gotovo tisuću zaraženih više.

U protekla 24 sata u Srbiji je koronom zaraženo još 6936 osoba, a preminulo je 10 ljudi. Testirano je 18.856 osoba, a na respiratorima su 23 pacijenta. Jučer je pozitivnih bilo 5991, a šest je osoba preminulo.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Olivera Ostojić iz Dječje bolnice "Dr. Dragiša Mišović" kaže da se povećava broj zaražene djece i da je karakteristika ovog vala to što su zaražena najmlađa djeca. Nemaju teške kliničke slike, ali su hospitalizirana zbog svog uzrasta, koji je najosjetljiviji.

"Jučer smo imali 26 djece koja su bila pozitivna na koronu, a većina su djeca od mjesec do mjesec i pol", rekla je Ostojić, prenosi Blic.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene