Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Broj skijaša ograničen

Uz posebne mjere: Počinje sezona skijanja na Sljemenu, objavljene i cijene karata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skijaška sezona na Sljemenu počinje u utorak, a ljubitelji zimskih radosti na zagrebačkoj će gori moći uživati svaki dan od 9 do 16 sati.

Ovogodišnja sezona skijanja provodit će se uz posebne mjere pa je tako broj osoba koje mogu biti na skijalištu ograničen na 1000, zbog čega će radi kontrole i nadzora u prodaju biti puštene samo dnevne karte. Svi posjetitelji obvezni su nositi maske te voditi računa o razmaku od metar i pol, a poštivanje mjera nadzirat će djelatnici MUP-a. Otvorene će biti sve staze i žičare.

Noćnog skijanja ovog tjedna neće biti, a cijene dnevnih karata radnim danima su 40 kn za djecu i 70 kuna za odrasle, dok su subotom i nedjeljom cijene 50 kuna za djecu i 100 kuna za odrasle. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade.

Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca. Više informacija dostupno je ovdje

Pročitajte i ovo Skijalište - 1 Omiljena zimska aktivnost Velika seoba Hrvata: Slobodan termin već je gotovo nemoguće naći, a cijene su niže nego na razvikanim mjestima izvan Hrvatske Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene