Zimske radosti na Sljemenu
Zimske radosti na Sljemenu Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Skijaška sezona na Sljemenu počinje u utorak, a ljubitelji zimskih radosti na zagrebačkoj će gori moći uživati svaki dan od 9 do 16 sati.


Ovogodišnja sezona skijanja provodit će se uz posebne mjere pa je tako broj osoba koje mogu biti na skijalištu ograničen na 1000, zbog čega će radi kontrole i nadzora u prodaju biti puštene samo dnevne karte. Svi posjetitelji obvezni su nositi maske te voditi računa o razmaku od metar i pol, a poštivanje mjera nadzirat će djelatnici MUP-a. Otvorene će biti sve staze i žičare.

Noćnog skijanja ovog tjedna neće biti, a cijene dnevnih karata radnim danima su 40 kn za djecu i 70 kuna za odrasle, dok su subotom i nedjeljom cijene 50 kuna za djecu i 100 kuna za odrasle. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade.

Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca. Više informacija dostupno je ovdje

Vezani članci Ivana Pavić Šimetin Primila cjepivo protiv korone pa preminula. Zamjenica ravnatelja HZJZ-a ističe: "Smrt nije povezana s cijepljenjem" Josip Aladrović Poslodavci zadovoljni, Aladrović otkrio imaju li ugostitelji koji otvore terase pravo na Vladinu pomoć