Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

najgori dan

Susjedi srušili rekord - gotovo 13.700 novozaraženih: "Nagli skok je posljedica omikrona"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbija se, čini se, također bori s omikronom, zaraznijom varijantom koronavirusa. Zabilježili su najgori dan od početka pandemije.

U posljednja 24 sata u Srbiji su na koronavirus testirane 37.402 osobe. Stigla su im 13.693 pozitivna rezultata. Zabilježili su i 22 preminule osobe.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

Na respiratorima je 88 pacijenata, javlja Blickoji dodaje da je danas uvjerljivo najgori dan po broju novozaraženih od početka pandemije.

Dan prije, podsjeća taj portal, u Srbiji su testirane 26.133 osobe, od kojih je bilo pozitivno 8949. Imali su 24 preminule osobe. U bolnicama je bilo 2229 pacijenata, od kojih na respiratorima 87.

Doktor Zoran Bekić, koordinator punkta za cijepljenje na Beogradskom sajmu, kazao je RTS-u da je nagli skok nakon Nove godine posljedica omikronakoji se "pet puta brže širi".

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene