Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri načina prijave

U prva 24 sata rada nove platforme na cijepljenje se naručilo više od 30.000 ljudi

Igle za cijepljenje
Igle za cijepljenje Foto: DNEVNIK.hr
U platformi za naručivanje na cijepljenje dosad su registrirane 30.142 prijave.

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je na svom Twitteru da su od ponedjeljka u 11 sati do utorka u 18:30 u platformi cijepise.zdravlje.hr zabilježene 30.142 prijave građana za cijepljenje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova verzija Počeo novi krug cijepljenja: Kraken će ove jeseni i zime biti dominantan Ilustracija Bidenova administracija Pozvat će građane da se docijepe protiv korone: Moderna, Novavax i Pfizer stvorili nove verzije cjepiva

''Hvala hrvatskim građanima na iskazanom interesu i povjerenju u znanost i medicinu. Građani se još mogu prijaviti pozivom na broj 0800 0011 ili svojem obiteljskom liječniku'', dodao je ministar. 

Platforma je dostupna od ponedjeljka, a funkcionira na način da će građani, nakon zaprimanja prijave, obavijest o mjestu i terminu cijepljenja primiti na svoju e-mail adresu, SMS-om ili telefonski, ovisno o odabiru prilikom prijave.

Osobe starije od 65 godina imaju prednost pred osobama mlađe životne dobi. ''Cijepljenje se provodi u ordinacijama obiteljske medicine, osobito za kronične bolesnike, u Županijskim zavodima za javno zdravstvo i na punktovima za masovno cijepljenje'', priopćili su iz Ministarstva zdravstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene