Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeni nakon slijetanja

Tučnjava u avionu zbog zaštitnih maski: "Panika i nasilje! Nestašni engleski putnik na letu za Ibizu pio je votku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na letu nizozemske zrakoplovne tvrtke KLM od Amsterdama do Ibize izbila je tučnjava nakon što su dvojica putnika odbila staviti zaštitne maske.

Po pisanju Independenta, na objavljenoj videosnimci vidi se da su u tučnjavi sudjelovala dvojica britanskih turista koja su se počela svađati pošto je Boeing 737 u petak poletio iz Amsterdama.

Pročitajte i ovo Djevojčica dobila preveliku masku da nije tužno... Pogledajte kakve su maske dobila djeca u školi: ''Kaj je to crtić? Mislili smo da nas netko zafrkava'', oglasila se Županija Slika nije dostupna Vrijedna 1,5 milijuna dolara S njom sigurno neće u dućan: Izraelci za neimenovanog klijenta rade masku s 3600 dijamanata

Tvrtka KLM priopćila je da su obojica svladana uz pomoć ostalih putnika te da ih je, po slijetanju u zračnu luku na Ibizi španjolska policija uhitila. "Dvojica nesavjesnih putnika odbila su nositi zaštitne maske te su fizički i verbalno uznemiravali ostale putnike", rekao je glasnogovornik zrakoplovne tvrtke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Knokken bij @klm ! Exclusieve video @michighclub 🎧 Dronken Engelse passagier - hij dronk flessen Grey Goose wodka - zorgt voor onveilige situatie op vlucht naar Ibiza. Hij en een vriend daagden andere passagiers uit tijdens de vlucht en weigerden mondkapjes te dragen 🏖✈️😷 2 arrestaties. Panic and violent brawl! Unruly English passenger on board KLM flight to Ibiza, he had been drinking Grey Goose @greygoose vodka. They refused to wear facemasks and their behavior towards other passengers was hostile. 2 arrests were made. #klm #Royaldutchairlines #airlines #airline #passenger #coronavirus #COVID19 #COVID #incident #aviation #fight #fighting #unrulypassenger #facemask #avgeek #aviation #aviationdaily

A post shared by The Mic High Club (@michighclub) on

Dodao je da je pilot o incidentu obavijestio lokalne španjolske vlasti te da su obojica putnika po slijetanju zrakoplova privedena. Istaknuo je da sigurnost leta nije bila ugrožena.

"Prestanite, ovdje ima djece", upozoravali su ih ostali drugi putnici. Na Instagram računu na kojemu je jutros objavljena videosnimka kaže se da je jedan od putnika koji je sudjelovao u tučnjavi Englez koji je prije incidenta pio votku.

"Panika i nasilna tučnjava! Nestašni engleski putnik na letu KLM-a za Ibizu pio je votku Gregus", napisao je korisnik Instagrama @michighclub.

Independent piše kako se na snimci vidi da još nekoliko ljudi ne nosi zaštitne maske. Nošenje maski obvezno je na svim letovima tvrtke KLM, kao i u svim zračnim lukama u Nizozemskoj, u skladu s restriktivnim mjerama čija je svrha suzbiti širenje koronavirusa.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene