Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji mu nisu oduševljeni

FOTO Student istetovirao COVID potvrdu: "To je originalno, volim biti drugačiji"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni lubanju, ni zmaja, ni srce probodeno strelicom: 22-godišnji talijanski student dao si je na ruci istetovirati QR kod koji dokazuje da je cijepljen protiv COVID-19.

Andrea Colonnetta, koji živi u Reggio Calabriji, na jugu Italije, trebat će dakle na ulazu u restoran ili kino samo podignuti rukav i pokazati tetovažu na lijevoj ruci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ipak se ''održava oprez'' Europa se opušta: Jedna zemlja ukinula maske i samoizolacije, a druga se ''pozdravila'' s COVID potvrdama Slika nije dostupna Uoči turističke sezone Beroš u Saboru o borbi protiv korone: "Ako bude tako, mi smo u problemu i loše ćemo proći"

"To je originalno, volim biti drugačiji", rekao je za list Corriere della Calabria, nakon što se pročulo za njegove fotografije na Instragramu i TikToku.

Njegovi roditelji, objasnio je, nisu bili toliko oduševljeni. "Poticali su me... da budem manje impulzivan i da malo bolje promislim prije nego djelujem", rekao je.

Video snimka objavljena na TikToku prikazuje ga kako se priprema ući u McDonald's i diže ruku. Čuvar na vratima potom skenira QR kod, no snimka tu prestaje pa se ne zna je li mu neobična tetovaža zaista i omogućila da si kupi hamburger.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene