Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozitivna cijela obitelj

Srećko Sladoljev pozitivan na koronavirus: ''Morao sam se suočiti s Apokalipsom da mi ne prigovaraju''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dr. Srećko Sladoljev i članovi njegove obitelji oboljeli su od koronavirusa. Na svojem profilu na Facebooku Sladoljev je opisao koje su simptome imali.

Doktor Srećko Sladoljev, poznati protivnik cijepljenja, zarazio se koronavirusom, kao i članovi njegove obitelji.

''Moram vam se pohvaliti. Konačno mi je 'uspjelo' zaraziti se koronom. Morao sam se suočiti s Apokalipsom da mi ne prigovaraju 'nisi je imao, ne znaš!' Dakle, u 24 sata zarazili smo se svi u obitelji'', napisao je na svojem profilu na Facebooku.

Otkrio je da su svi ''preventivno" pet dana pili lijek Ivermectin i Zinc.

Pročitajte i ovo Covid potvrda - 3 svi detalji na jednom mjestu Od danas nikamo bez COVID potvrde: Evo gdje vam sve trebaju, ali i kome one neće biti potrebne

''I gle čuda! Rezultati su sljedeći. Iako najrizičniji - zbog godina, umjetnog zalistka i astme, kroz koronu prolazim kao kroz blagu gripu, dva dana mi je temperatura jedva prelazila 37, a već 5 dana je i nemam. Ostali su danima imali i preko 38.5. Međutim nitko ne kašlje. Zadržali smo osjet okusa i mirisa. Osjet na slatko čak se pojačao. Slatko je postalo preslatko.

Moj najizraženiji simptom bila je veoma jaka, dugotrajna bol mišića cijelog tijela. Kćer je bolila i očna jabučica.

Međutim, shvatio sam, ta bol NIJE ZNAK SNAGE VIRUSA, nego snage naše protuvirusne obrane'', navodi Sladoljev. Dodao je da on i njegova obitelj delta soj virusa pripitomljavaju u ''bezazleni srećko soj''.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene