Obavijesti Video Pretražite Navigacija
okupilo se više stotina ljudi

Splitska policija o prosvjedu: Nije bio prijavljen, ali nije bilo kršenja epidemioloških mjera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na splitskom Narodnom trgu u srijedu se okupilo više stotina građana koji su prosvjedovali protiv COVID potvrda i epidemioloških mjera. Skup nije bio prijavljen policiji.

Iako prosvjed nije bio prijavljen, iz splitske policije kažu kako nije bilo "narušavanja javnog reda i mira, niti je bilo potrebe za intervencijom policije".

"O svim prikupljenim saznanjima obavijestit ćemo županijski Stožer civilne zaštite, kao i Ravnateljstvo civilne zaštite", kazali su iz splitske policije za Dalmacija danas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nikad više zaraženih Dok obaramo crne rekorde, oni prosvjeduju: Stanovnici nekoliko hrvatskih gradova na ulicama i trgovima iskazali svoje nezadovoljstvo radom Stožera

Pročitajte i ovo Dino Goleš stigla i policija Prosvjed protiv COVID potvrda na Markovu trgu: "Okupilo se nekoliko desetaka građana, kažu da je spontano"

Načelnik Stožera Civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, Damir Gabrić rekao je kratko za isti portal kako Stožer nije zaprimio ni jednu prijavu o kršenju epidemioloških mjera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene