Obavijesti Video Pretražite Navigacija
REINER PONOVO KOD KUĆE

Korona u Saboru: U samoizolaciji četvorica HDZ-ovaca te SDP-ovci Vukas i Jakšić

Sjednica Sabora
Sjednica Sabora DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija Sjednica Sabora Sjednica Sabora Foto: DNEVNIK.HR Glasanje u Saboru u posebnim okolnostima Glasanje u Saboru u posebnim okolnostima Foto: DNEVNIK.hr +0 Konstituirajuća sjednica Sabora Galerija 1/3 >>
Uz saborskog zastupnika SDP-a Franka Vidovića koji je pozitivan na koronavirus, u samoizolaciji još četvorica HDZ-ovaca, SDP-ovci Nikša Vukas i Mišel Jakšić. Samoizolacija je određena i čelniku Domovinskog pokreta Miroslavu Škori.

Uz HDZ-ova veterana Josipa Đakića, u samoizolaciji su i HDZ-ov zastupnici Žarko Tušek i Siniša Jenkač, a kod kuće je od danas ponovno i potpredsjednik Sabora akademik Željko Reiner, koji je ''prvu'' samoizolaciju završio u utorak.

Iz Sabora su potvrdili da epidemiolozi kontaktiraju sve zastupnike koji su u srijedu, kao i Franko Vidović, bili na sjednici Odbora za unutarnju politiku, a na kojoj su bili i predstavnici DORH-a, USKOK-a, policije, SOA-e.

Potpredsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk u petak je izvijestio da su, zbog zaraze SDP-ova Franka Vidovića koronavirusom, u samoizolaciji i njegove stranačke kolege Nikša Vukas i Mišel Jakšić.

“Zbog zaraze koronavirusom Franka Vidovića trenutačno još Mišel Jakšić i Nikša Vukas, koji su također bili na sjednici Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, ostali su kod kuće. Radimo tehničke pretpostavke da glasaju videolinkom", rekao je.

Na toj sjednici Odbora bili i zastupnici Nikola Grmoja (Most) i Hrvoje Zekanović (HS), koji nisu članovi Odbora. Na sjednici pak nije bila članica Odbora Ermina Lekaj Prljaskaj. 

Samoizolacija je određena i čelniku Domovinskog pokreta Miroslavu Škori koji je o tome izvijestio na Facebooku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene