Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Relaksiranje mjera se nastavlja

Otvaraju se igrališta, uskoro više ljudi na vjenčanjima i pogrebima? S radom ipak počinju i maseri i privatni fizioterapeuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer civilne zaštite razmatra relaksiranje još nekih mjera.

Načelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović komentirao je na konferenciji za medije u nedjelju relaksiranje još nekih mjera.

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak uskoro hodogram ublažavanja mjera Odlične vijesti: U Hrvatskoj samo 10 novooboljelih od koronavirusa, nema novih preminulih Slika nije dostupna Izliječeno 709 oboljelih U Hrvatskoj porastao broj zaraženih, zabilježeno 39 novih slučajeva, osam osoba preminulo

Najavio je mogućnost otvaranja dječjih igrališta, no nije precizirao kada bi se to moglo dogoditi.

"Mi ćemo vjerojatno dopustiti otvaranje dječjih igrališta. Razmatramo da se proširi broj prisutnih na vjenčanjima i na pogrebu. Odluku o zabrani zadržavanja na javnim mjestima, okupljanja na javnim mjestima, nemamo namjeru zadržavati", kazao je.

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak je rekao da će danas biti donesena odluka da se u rad puštaju i saloni za masažu i s radom će od ponedjeljka također moći krenuti privatni fizioterapeuti.

"Privremeno smo ograničili proizvode koji se mogu prodavati na tržnicama, uskoro ćemo govoriti o neprehrambenim proizvodima, dopustite nam tu faznost",  rekao je Capak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene