Ministarstvo uprave, ilustracija
Ministarstvo uprave, ilustracija Foto: Borna Filić/Pixsell

MUP je odlučio da se do daljnjeg onemogući pristup usluzi kako bi se spriječile zlouporabe boravišta vezane uz situaciju s pandemijom koronavirusa, objavilo je Ministarstvo uprave. O ponovnoj aktivaciji obavijestit će građane.


"Obavještavamo vas da je do daljnjeg, sukladno odluci Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, onemogućen pristup elektroničkoj usluzi e-Prijava boravišta hrvatskih državljana, kako bi se onemogućile zlouporabe boravišta vezane uz situaciju s pandemijom koronavirusa (COVID-19) i tim povezanim ograničenjem kretanja iz jednog mjesta u drugo", objavili su na stranicama Ministarstva uprave. 

Vezani članci Koronavirus u Sarajevu U BiH više od 700 pozitivnih: U Republici Srpskoj nastava online, maske na otvorenom obvezne u cijeloj zemlji Koronavirus u Melbourneu Dobre vijesti iz Australije: Donedavno su bili veliko žarište, ali u posljednja 24 sata nisu imali nijednog novozaraženog

Dodaju da su u komunikaciji je s Ministarstvom unutarnjih poslova u vezi ponovnog omogućavanja korištenja elektroničke usluge e-Prijave boravišta, te će pravovremeno obavijestiti o ponovnoj aktivaciji usluge.

Ostale elektroničke usluge MUP-a u sustavu e-Građani su dostupne.