Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVE INFORMACIJE

Stožer objavio podatke: Preminulo pet osoba, provjerite stanje u svojim županijama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U posljednja 24 sata zabilježeno je osam novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 442. Među njima je 268 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 10 pacijenata. Preminulo je pet osoba.

Broj novozaraženih po županijama: Osječko-baranjska (1), Šibensko-kninska (1), Brodsko-posavska (1), Primorsko-goranska (4) i Ličko-senjska (1).

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova doza Ova zemlja uvodi petu dozu cjepiva: "Pomoći će nam da se suočimo s onim što je neizbježno"

Pročitajte i ovo Ilustracija STRUČNJACI UPOZORAVAJU Svijet ima malo vremena da se pripremi: Prijeti nam znatno gora i smrtonosnija pandemija od koronavirusa

Broj osoba u samoizolaciji je 229. Ukupno se oporavilo 1.249.862 osoba, od toga 37 u posljednja 24 sata. Do danas je ukupno testirano 5.493.676 osoba, od toga 333 u posljednja 24 sata.

Preminula je 1 osoba u OB-u Bjelovar, 32. (Ž) godište, u KBC-u Zagreb 1 osoba, 55. (Ž) godište, u KBC-u Osijek 1 osoba, 44. (Ž) godište, u ŽB-u Čakovec 1 osoba, 41. (Ž) godište, u OB-u Karlovac i SB-u Duga Resa 1 osoba, 55. (M) godište.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene