Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tko te šiša?

Predsjednik Udruženja obrtnika: "Sumnjam da supružnici mogu ošišati političare lijepo kao frizeri"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Političari se svakog dana pojavljuju u medijima i na konferencijama za novinare, a neki su primijetili da su im frizure uredne iako frizerski saloni ne rade.

Predsjednik Udruženja obrtnika Grada Zagreba Antun Trojnar komentirao je danas činjenicu da su političari unatoč tome što frizeri ne rade uredno pošišani i počešljani.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 2362 nova slučaja, 29 umrlih Sve teža situacija s koronom: "Ne isključujem uvođenje strožih mjera za cijelu zemlju" Slika nije dostupna 32 posto više zaraza nego prošli tjedan Capak o velikom skoku broja zaraženih: "Nemamo žarišta, virus se jednostavno širi." Božinović najavio donošenje novih mjera

"To je jako veliko pitanje. Upravo smo danas to komentirali unutar Udruženja obrtnika Grada Zagreba s kolegom Ivicom Zanettijem, predsjednikom Sekcije frizera Udruženja obrtnika Grada Zagreba i potpredsjednikom udruženja. Ja vam na to ne mogu odgovoriti, ali kao što ste rekli, svi su lijepo pošišani, uredni i sumnjam da ih supružnici ili netko iz obitelji može tako lijepo ošišati kako to inače rade naše kolege frizeri", kazao je Trojnar za N1.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene