Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG PORASTA ZARAŽENIH

Potvrdio nacionalni stožer: U još jednoj županiji uvode se ograničenja za svadbene svečanosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadnja 24 sata u Brodsko-posavskoj županiji zabilježeno je novih 20 slučajeva zaraze pa je zbog značajnog pogoršanja epidemiološke situacije županijski stožer predložio ograničenje broja sudionika svadbenih svečanosti, što je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske i podržao te donio takvu odluku.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je danas, na prijedlog Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije, donio Odluku o uvođenju nužne epidemiološke mjere ograničenja svadbenih svečanosti za područje Brodsko-posavske županije

Pročitajte i ovo Joško Radan, vlasnik restorana SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA Nove mjere uzburkale duhove i kod vlasnika restorana koji organiziraju svadbe: "Ne živimo već preživljavamo, nadam se da ćemo izgurati" Svatovi, ilustracija - 1 ZBOG STROŽIH MJERA Korona je ovu industriju doslovno bacila na koljena: "Morate biti čarobnjak da biste ovo preživjeli..."

Prijedlog je uslijedio nakon sastanka načelnika Stožera civilne zaštitite Republike Hrvatske, potpredsjednika Vlade i ministra Davora Božinovića s predstavnicima svih županijskih stožera koji je održan 24. kolovoza 2020. godine, a na kojem su predstavnici županijskih stožera pozvani da zajedno s lokalnim stožerima na svom području procjenjuju epidemiološku situaciju i predlažu donošenje odluka koje smatraju potrebnim i najboljim za svoje područje.

Na temelju donesene Odluke na svadbenim svečanostima koje će se održavati na području Brodsko-posavske županije moći će biti prisutno najviše 50 osoba.

Odluka će se početi primjenjivati od 31. kolovoza 2020. godine i to u trajanju od 14 dana, s mogućnošću produženja primjene ako to županijski stožer ocijeni potrebnim.

U zadnja 24 sata u toj je županiji zabilježeno novih 20 slučajeva zaraze pa je zbog značajnog pogoršanja epidemiološke situacije županijski stožer predložio ograničenje broja sudionika svadbenih svečanosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene