Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oko 800 ljudi

Policija prekinula koncert zbog nepoštivanja epidemioloških mjera: Bilo je i incidenata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Hamburgu prekinula je koncert na kojem je bilo oko 800 ljudi, a koji je održan u suprotnosti sa zdravstvenim smjernicama za sprječavanje širenja COVIDa-19.

Ljudi nisu poštovali mjeru fizičkog distanciranja na koncertu na kojem je nastupio bend, rekao je u subotu glasnogovonik policije.

Policija je kontaktirala organizatora koncerta koji je prekinut u petak navečer. Tijekom policijske intervencije bilo je izoliranih incidenata.

Koncert se održavao u vrijeme sve veće zabrinutosti u Njemačkoj zbog širenja COVID-a, posebice nove i zaraznije varijante omikron.

Pročitajte i ovo Mladi zapjevali ispred KBC-a Zagreb - 5 BOŽIĆNE PJESME Lijepa tradicija na Badnjak: Medicinarima i bolesnicima zapjevalo mnoštvo mladih pred bolnicom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HRVATSKA IZ MINUTE U MINUTU Stožer objavio nove brojke, preminulo 47 osoba: U tjedan dana jedna županija zabilježila rast udjela novozaraženih za gotovo 10 posto

Sve zemlje imaju registrirane slučajeve omikron varijante, iako u cijeloj zemlji većinu infekcija još uvijek uzrokuje delta varijanta.

Nova pravila stupaju na snagu nakon Božića dok zdravstvene vlasti pokušavaju spriječiti daljnji val zaraza.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene