Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BOLJE STANJE U OSIJEKU

Pogledajte kako izgledaju tramvaji ZET-a prvog radnog dana od uvođenja mjera

ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 2
ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 2 DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 2 ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 2 Foto: DNEVNIK.HR ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 5 ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 5 Foto: DNEVNIK.HR ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 4 ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 4 Foto: DNEVNIK.HR ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 3 ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 3 Foto: DNEVNIK.HR +1 ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 6 Galerija 1/6 >>
Prvi je radni dan od uvođenja mjera prema kojima u javnom prijevozu popunjenost ne smije prelaziti 40 posto raspoloživih mjesta. Autobus 109 u smjeru Ilice jutros je bio krcat učenicima koji su išli na nastavu.

ZET-ovi tramvaji i autobusi koji su kretali s Remize od 7 sati ujutro bili su poprilično puni. Autobus 109 u smjeru Ilice jutros je bio krcat učenicima koji su išli na nastavu. Slično je bilo i s tramvajem broj 12, unatoč mjeri prema kojoj u javnom prijevozu popunjenost ne smije prelaziti 40 posto raspoloživih mjesta.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica Prosvjedi u Kini - 3 Val nezadovoljstva Nesvakidašnji prizori: Tisuće prosvjedovale protiv mjera za suzbijanje korone, poruke otišle korak dalje

ZET je zbog uvođenja novih mjera na svoje tramvaje i autobuse postavio naljepnice s točnim brojem putnika koji može biti u vozilu.

Naljepnice moraju biti istaknute na prvim ulaznim vratima ZET-ovih  vozila, a na zglobnim autobusima i na prvim i na zadnjim vratima. 

"Molim sve korisnike javnog prijevoza da štite i sebe i druge i da ne ulaze u vozila kada vide da je u vozilu veći broj putnika", apelirala je predsjednica Uprave ZET-a Ljuba Romčević-Žgela u petak. 

Također je rekla da su u posljednjih mjesec dana svakodnevno snimali popunjenost vozila i da su analize pokazale da je popunjenost 20 do 30 posto.

Dodala je da se prate linije s većim brojem putnika te će se pojačati broj vozila u razdobljima s većim brojem putnika, odnosno od 7 do 9 sati te od 14 do 16 sati.

ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 2 ZET, prvi radni dan od uvođenja mjera - 1 Foto: DNEVNIK.HR

Stanje je ipak bolje u javnom gradskom prijevozu u Osijeku, a vozači i putnici pridržavaju se svih izrečenih mjera. Gužve u tramvajima i autobusima nema jer školarci ne putuju u škole, a broj umirovljenika koji su koristili javni prijevoz vidno je smanjen.

O broju putnika u autobusima i tramvajima u Zagrebu pitali smo ZET, a odgovor ćemo objaviti po prispijeću. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene