Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan pacijent ozdravio

U zadnja 24 sata u Hrvatskoj tri novooboljela od koronavirusa, dva slučaja iz Zagreba i jedan iz Splitsko-dalmatinske županije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer javio je kako u zadnja 24 sata imamo tri nova slučaja zaraze koronavirusom.

"Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 3, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2258", javili su iz Nacionalnog stožera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI PODACI STOŽERA Opet porast broja novozaraženih, dvije osobe su preminule. Županija na sjeveru zemlje u odnosu na jučer udvostručila broj novih slučajeva Slika nije dostupna Preminule dvije osobe U odnosu na prošli utorak imamo skok novozaraženih, najviše novih slučajeva je u Dalmaciji i Zagrebu

Jedna novooboljela osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije, a dvije iz Grada Zagreba. 

Do sada je testirano 70712 osoba, od toga 186 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 5 osoba. Na respiratoru nema pacijenata. Ukupan broj ozdravljenih je 2141, što je jedan novoozdravljeni u 24 sata. 

Ukupan broj preminulih je 107.

Iz Stožera Splitsko-dalmatinske županije pojasnili su da su od ukupno 42 obrađena testa u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo SDŽ svi bili negativni na koronavirus dok od dijela obrađenih testova na Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu pozitivan je muškarac s prebivalištem u Splitu, a nastanjen u Zagrebu. Muškarac je testiran nakon dolaska iz inozemstva. 

Kako je DNEVNIK.hr pisao, dva nova slučaja koronavirusa pojavila su se u utorak poslijepodne. Među njima je i radnik jednog državnog instituta. Jučer je doznao da je pozitivan. Simptome je razvio još 5. lipnja i od tada nije dolazio na posao. 

Ravnatelj ustanove rekao nam je u srijedu kako se djelatnik instituta dobro oporavlja, a čekaju se rezultati za još desetak zaposlenika. Za sad nitko nije prijavio simptome. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene