Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razmilili se po cijeloj zemlji

Kandidati na lokalnim izborima pozornost birača plijene na sve načine: "Meni ne treba slogan, ja znam pljeskati"

Aktualno Galerija Darko Milinović Darko Milinović Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović i Mihael Zmajlović Zoran Milanović i Mihael Zmajlović Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović Zoran Milanović Foto: DNEVNIK.hr +0 Zoran Milanović i Krešo Beljak Galerija 1/4 >>
Za svoju dozu popularnosti od jutra kandidati na lokalnim izborima u akciji. Pozornost birača plijene na sve načine, pa i druženjem s ministrima i predsjednikom države.

Darovi za predsjednika na samoborskoj salamijadi.

''Jedna od vepra, jedna od medvjeda, jedna od jelena. Evo i tu je i salmoreznica'', čulo se. Za stolom sa šefom HSS-a i gradonačelnikom Samobora.

''Sad sam u društvu koje mi najbolje odgovara'', kazao je Milanović.

Predsjednikov dolazak godi i HSS-ovcu, koji želi Beljakovu fotelju. ''Naravno da je onda meni plus sada i kao kandidatu za gradonačelnika'', kazao je Željko Stanec.

Mihael Zmajlović Milanovića je, čini se, iznenadio. Čekao je da dodjela nagrada završi i krenuo s njim u obilazak. Milanović tvrdi da nije došao da pomogne Zmajloviću, bez obzira što mu je prijatelj. ''Nisam ga očekivao ovdje'', rekao je predsjednik.

''To je manifestacija koju sam u raznim ulogama podržavao. Danas više poluprivatno'', kazao je Zmajlović.

Službeno - ministri po Hrvatskoj daju potporu HDZ-ovim kandidatima.
Oleg Butković u Rijeci. ''Mi smo optimistični, vjerujemo u ulazak u drugi krug u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji'', istaknuo je Butković.

''Ja imam 16. svibnja 60. rođendan. Jedva čekam da ga proslavim i da slavimo pobjedu'', optimističan je i Gari Capelli.

Mario Banožić u Vukovaru. Ali i ministar vanjskih poslova, koji se sakrio iza stranačke kape. ''Siguran sam da ću ovdje doći i biti gost gradonačelnika Nikole Mažara'', rekao je Gordan Grlić-Radman.

U Lici žestoka bitka HDZ-a i njihovog bivšeg kolege. ''Dovest ću opet 500 ljudi i zviždati premijeru Plenkoviću. Ako radi nešto protiv hrvatskih interesa i županije. Meni ne treba slogan, ja znam pljeskati'', kazao je Darko Milinović.

''On je imao u svojim pričama 20 godina da napravi nešto za Ličko-senjsku županiju, a rezultat je zero'', oštar je Ernest Petry.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Prikupljale potpise za Troskota Incident na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, muškarac fizički napao volonterke Mosta. Grmoja u suzama: "Užasno je to, ne mogu..."

Pročitajte i ovo Borba za Osijek Borba za Osijek ANKETA Tko će biti gradonačelnik najvećeg slavonskog grada? Recite nam za koga biste glasali da su izbori danas

Šef oporbe na jugu. Vjeruje u uspjeh svojih kandidata u Dubrovniku, nakon što se zbog prijave za prijetnje povukao njihov prvi izbor. I hvali se! ''Kandidiranjem Roka Tolića za župana Dubrovačko-neretvanskog pokazali smo da ne robujemo stranačkim iskaznicama'', istaknuo je Peđa Grbin. U sebe vjeruju i HDZ-ovci iz Zagreba.

Na upit ide li kod premijera, Davor Filipović je kazao kako malo šetaju po gradu. No nedugo zatim viđen je u društvu kako ipak odlaze u zgradu Vlade.


 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene