Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šef ureda za hitne situacije

Pavle Kalinić ima koronu: "Mislio sam da nije ništa, a onda sam se počeo osjećati kao krpa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pavle Kalinić, šef zagrebačkog Ureda za upravljanje hitnim situacijama, pozitivan je na koronavirus.

"I ja bih volio znati gdje sam se zarazio. Cijelo vrijeme nosim masku, supruga je negativna. Stvarno ne znam gdje sam pokupio koronu", rekao nam je Pavle Kalinić, šef zagrebačkog Ureda za upravljanje hitnim situacijama, koji je u utorak dobio pozitivan nalaz na koronavirus. 

Određene simptome osjetio je prije tjedan dana, u ponedjeljak navečer. "Osjetio sam umor, ali mislio sam da mi je to od posla i od predavanja koja držim do navečer. A onda sam se u utorak počeo osjećati kao krpa", kaže Kalinić, koji je test morao ponoviti jer rezultat prvoga infektolozima bio sumnjiv.

Kalinić nije imao jako visoku temperaturu, tek 37,5, no pratio ju je osjećaj malaksalosti. Kaže da su mu bolovi najveći na dijelovima tijela na kojima je bio ranjavan u ratu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon izjava Pavle Kalinić brani Bandića: "Nije on rekao da su građani krivi za potres, nije mu to bilo u primisli"

Pročitajte i ovo Pavle Kalinić (Foto: Dnevnik.hr) traže rigorozne mjere Pavle Kalinić nakon odbijenice: ''Kasnimo s mjerama više od dva tjedna, netko će morati snositi odgovornost''

Od COVID-a se oporavlja kod kuće, ima zasebnu sobu i kupaonu, a zasad nitko od njegove obitelji nije obolio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene