Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SKANDAL S CIJEPLJENJEM

Vlada stala iza Alemke Markotić: "Sve je pojasnila, nastavlja s radom"

Alemka Markotić
Alemka Markotić Foto: DNEVNIK.hr
Unatoč nepotizmu Alemka Markotić i dalje uživa povjerenje Vlade.

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević Alemka Markotić priznala je na konferenciji za medije Stožera da je u svojoj klinici cijepila svoju 84-godišnju majku. Vlada ne misli da je to nepotizam, u tome ne vide ništa sporno i ona i dalje uživa njihovo povjerenje, piše Jutarnji list. 

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Alemka Markotić - 2 ALEMKA MARKOTIĆ Kada bi se mogao proglasiti kraj pandemije? "Kina ima velik broj oboljelih, puno je umrlih..."

Ne smatraju da bi trebala dati ostavku na mjesto ravnateljice klinike, a ostaje i pridružena suradnica Stožera. "Ona je otpočetka uključena u rad Stožera i nastavlja sa svojim radom",  kažu u Vladi.

Ističu da je ona pojasnila sve aspekte vezane uz cijepljenje, da joj majka ima 84 godine, visoko je rizična osoba, kronična bolesnica koja ja imala operaciju i živi s kćeri koja je je stalno izložena virusu.

"Ona definitivno spada u najugroženiju skupinu koja je utvrđena planom cijepljenja i ne vidimo nikakav razlog da bi prof. Markotić, koja je otpočetka uključena u rad Stožera, trebala otići", poručuju iz Vlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene