Zatvor, ilustracija
Zatvor, ilustracija Foto: Marko Jurinec/Pixsell

Policiji u Zapadnom Sussexu u Velikoj Britaniji sam se prijavio traženi muškarac jer mu je, kako kaže, trebalo malo mira i tišine.


Muškarac koji je bio tražen zbog odsluženja kazne u zatvoru u srijedu je sam ušetao u policijsku postaju i zatražio da ga odvedu jer ne može više podnijeti ljude s kojima provodi vrijeme u lockdownu. Policiji je rekao da mu treba malo mira i tišine.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Stižu izvješća lokalnih stožera: Sa sjevera zemlje stižu dobre vijesti, no jedna županija bilježi lagani porast u odnosu na jučerašnje brojke Premašena brojka od milijun cijepljenih Odlične vijesti: Hrvatska je danas premašila milijun cijepljenih

"Rekao je da bi se radije vratio u zatvor nego proveo još vremena s ljudima s kojima živi. Sad je na putu u zatvor kako bi sam odslužio još neko vrijeme", napisao je inspektor Darren Taylor na Twitteru.

 

 

Inače, Velika Britanija je pod strogim mjerama i ljudi smiju izlaziti samo iz opravdanih razloga kao što su kupovina, posao i vježbanje.