Obavijesti Video Pretražite Navigacija
treba mir i tišinu

Muškarac s tjeralice sam se prijavio u zatvor jer ne može više podnijeti ljude s kojima je u lockdownu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policiji u Zapadnom Sussexu u Velikoj Britaniji sam se prijavio traženi muškarac jer mu je, kako kaže, trebalo malo mira i tišine.

Muškarac koji je bio tražen zbog odsluženja kazne u zatvoru u srijedu je sam ušetao u policijsku postaju i zatražio da ga odvedu jer ne može više podnijeti ljude s kojima provodi vrijeme u lockdownu. Policiji je rekao da mu treba malo mira i tišine.

Pročitajte i ovo Iskrica Strčić - 2 Nema ih dovoljno Hrvatskoj nedostaje sigurnih kuća, otkad je počela pandemija redovito su popunjene: "Svake godine broj nasilja raste" Pozornica na Zrću (Foto: Dnevnik.hr) NIje bilo osnova za zatvor Dvojica ugostitelja prijavljena zbog kršenja mjera, brzo su pušteni na slobodu

"Rekao je da bi se radije vratio u zatvor nego proveo još vremena s ljudima s kojima živi. Sad je na putu u zatvor kako bi sam odslužio još neko vrijeme", napisao je inspektor Darren Taylor na Twitteru.

 

 

Inače, Velika Britanija je pod strogim mjerama i ljudi smiju izlaziti samo iz opravdanih razloga kao što su kupovina, posao i vježbanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene