Koronazabava na Trsteniku u Splitu
Koronazabava na Trsteniku u Splitu Foto: Čitatelj/Dalmacija danas

U noći sa subote na nedjelju mnoštvo mladih okupilo se i uživalo na zabavi koja je prethodno najavljivana na društvenim mrežama.


U noći sa subote 20. veljače na nedjelju 21. veljače mnoštvo ljudi željnih zabave našlo se na Trsteniku u Splitu, na južnoj strani hotela Radisson Blu.

Koronazabava na Trsteniku u Splitu
Koronazabava na Trsteniku u Splitu Foto: Čitatelj/Dalmacija danas

Poštivanja epidemioloških mjera nije bilo, a čitatelj je za Dalmaciju danas otkrio da su ljudi kršili mjere i glasno puštali glazbu na javnom prostoru. Navodno se okupilo dvjestotinjak ljudi. Također, danima se najavljivala zakazana zabava na društvenim mrežama. 

Ciglana na Črnomercu prije i poslije rušenja dimnjaka - 1 Promijenjena vizura grada: Pogledajte fotografije prije i poslije uklanjanja dimnjaka na zagrebačkoj Ciglani

Cjepljenje, ilustracija Kasni isporuka cjepiva u Zagrebu, pacijenti panično zovu liječnike: "Jako su zabrinuti kad će ih se pozvati i pitaju je li cjepivo stiglo"

Iz policije su nam potvrdili događaj.

''Policijski službenici su od 23:30 do 00:40 obilazili navedeno područje na kojem se okupio veći broj mlađih osoba i upozoravali su osobe da se raziđu. Osobe su se nakon intervencije policije razišle'', izvijestili su.