Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio u samoizolaciji

Miroslav Škoro pozitivan na koronavirus: "Razvio sam blage simptome, hvala svima na brizi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Škoro je pod mjerom samoizolacije bio od 16. listopada. Dva dana prije bio je na sjednici Odbora za nacionalnu sigurnost kao i SDP-ovac Franko Vidović, koji je potvrđen pozitivan na COVID.

Čelnik Domovinskog pokreta i saborski zastupnik Miroslav Škoro pozitivan je na koronavirus. Vijest je objavio na Facebooku. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna vrijedio bi i za vladu Miroslav Škoro ima prijedlog za suočavanje s korona-krizom: ''Dosta je lažne solidarnosti...'' Miroslav Škoro ''Ne odgoditi, nego uložiti'' Miroslav Škoro o Vladinim mjerama pomoći: ''Milijarde su potrošili za svoje uhljebničko-partijske potrebe''

Škoro se od 16. listopada nalazi u samoizolaciji koja mu je određena nakon sjednice Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost održanoj dva dana ranije. Na njoj je bio i zaraženi SDP-ovac Franko Vidović.

"Dragi prijatelji, kao što znate, u samoizolaciji sam od 16. listopada jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za nacionalnu sigurnost Frankom Vidovićem, koji je bio pozitivan na COVID-19. U međuvremenu je taj virus potvrđen i kod mene. Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak. Hvala svima na brizi, voli vas vaš Miro", napisao je Škoro u objavi.

Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za...

Objavljuje Miroslav ŠkoroSrijeda, 28. listopada 2020.

Saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost u srijedu 14. listopada na zatvorenoj dvosatnoj sjednici raspravljao je o koruptivnoj aferi Janaf i curenju informacija. Na toj je sjednici uz članove Odbora, bio i niz drugih sudionika, među njima glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek, šefica USKOK-a Vanja Marušić, glavni ravnatelj policije Nikola Milina, šef SOA-e Daniel Markić.

U samoizolaciji su nakon sjednice Odbora završili  i SDP-ovci Nikša Vukas i Mišel Jakšić kao i glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene