Ministar zdravstva Vili Beroš
Ministar zdravstva Vili Beroš Foto: DNEVNIK.hr

Ministar zdravstva Vili Beroš na društvenim se mrežama zahvalio obiteljskim liječnicima u Zagrebu zbog toga što su, kako je napisao, ostvarili 98 posto odaziva prijavljenih i osigurali cjepivo za starije i kronično oboljele.


Ministar zdravstva Vili Beroš na Twitteru se zahvalio obiteljskim liječnicima u Zagrebu. Kako je napisao, u proteklih tjedana upravo su oni ostvarili 98 posto odaziva prijavljenih građana i osigurali cjepivo za starije i kronično oboljele.

Vezani članci Otvorene trgovine u Češkoj Očekivali su navalu ljudi i gužve, no do toga nije došlo: Nakon pola godine lockdowna otvorili trgovine Vili Beroš i Krunoslav Capak Zagreb otvara nove punktove za cijepljenje, moguće i sankcije za liječnike i medicinske sestre: "Još se nadamo da će platforma proraditi, ali..."

"Kao jedna od ključnih karika u zahtjevnom procesu cijepljenja na ZG Velesajmu su obiteljski liječnici Grada Zagreba. U proteklih tjedan dana ostvarili su 98% odaziva prijavljenih i osigurali cjepivo onima kojima je najpotrebnije – starijima i kronično oboljelima. Hvala vam!", napisao je Beroš na Twitteru.

Na Zagrebačkom velesajmu tijekom proteklih dana cijepili su se građani starije životne dobi i građani s kroničnim bolestima koje uvećavaju rizik za teže oblike bolesti COVID-19.

Svakodnevno je rastao broj građana koji su pozivani na cijepljenje, a u ponedjeljak bi ta brojka, prema najavama, trebala biti 5000.