Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na društvenim mrežama

Beroš zahvalio zagrebačkim obiteljskim liječnicima: "Ostvarili su 98 posto odaziva prijavljenih i osigurali cjepivo"

Ministar zdravstva Vili Beroš
Ministar zdravstva Vili Beroš Foto: DNEVNIK.hr
Ministar zdravstva Vili Beroš na društvenim se mrežama zahvalio obiteljskim liječnicima u Zagrebu zbog toga što su, kako je napisao, ostvarili 98 posto odaziva prijavljenih i osigurali cjepivo za starije i kronično oboljele.

Ministar zdravstva Vili Beroš na Twitteru se zahvalio obiteljskim liječnicima u Zagrebu. Kako je napisao, u proteklih tjedana upravo su oni ostvarili 98 posto odaziva prijavljenih građana i osigurali cjepivo za starije i kronično oboljele.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna čime se cijepiti? Što s onima koji čekaju drugu dozu ako prestane stizati AstraZeneca: "U tom slučaju cijela je država u banani" Slika nije dostupna OKRENUTA NOVA STRANICA Hrvatska prešla milijun utrošenih doza: Vili Beroš cijepit će građane Zagreba na Velesajmu

"Kao jedna od ključnih karika u zahtjevnom procesu cijepljenja na ZG Velesajmu su obiteljski liječnici Grada Zagreba. U proteklih tjedan dana ostvarili su 98% odaziva prijavljenih i osigurali cjepivo onima kojima je najpotrebnije – starijima i kronično oboljelima. Hvala vam!", napisao je Beroš na Twitteru.

Na Zagrebačkom velesajmu tijekom proteklih dana cijepili su se građani starije životne dobi i građani s kroničnim bolestima koje uvećavaju rizik za teže oblike bolesti COVID-19.

Svakodnevno je rastao broj građana koji su pozivani na cijepljenje, a u ponedjeljak bi ta brojka, prema najavama, trebala biti 5000.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene